Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4102/poziv-u-kolu-za-trudnice/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOZIV U ŠKOLU ZA TRUDNICE!


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" obaveštava sve građane Opštine Srbobran do od petka, 28. jula, počinje da radi novi biohemijski aparat za analizu krvi u Laboratoriji ustanove.


"Prethodni aparat, koji je u Domu zdravlja bio u upotrebi od decembra 2022. godine, imao je tehnički nedostatak i bilo je neophodno zameniti ga, što je sada učinjeno. Dom zdravlja upućuje izvinjenje korisnicima usluga zbog nastalog problema i poziva ih da od sada ponovo vrše analize u svojoj zdravstvenoj ustanovi", poručio je građanima dr Vlastimir Кladar, direktor DZ "Dr Đorđe Bastić".

Istovremeno, Savet za rodnu ravnopravnost Opštine Srbobran i Dom zdravlja upućuju i poziv trudnicima da se prijave za novu seriju predavanja u Školi za trudnice i roditelje u Srbobranu.

"Sve trudnice i budući roditelji imaju mogućnost da kroz seriju predavanja i praktičnih vežbi nauče i približe sebi nove okolnosti koje ih očekuju sa dolaskom potomstva na svet. Efekti ovog projekta na zdravstvenom nivou doneće unapređenje zdravstvene kulture i prosvećenosti stanovnika opštine Srbobran, trudnica i budućih roditelja, zatim tu je psihofizička priprema trudnica za porođaj i obuka za negu bebe i babinjare, porođaj i nega bebe bez stresa i neprijatnih događaja, kao i stvaranje dobrih temelja za roditeljstvo i srećno odrastanje buduće dece u Srbobranu, Turiji i Nadalju", navodi se u pozivu.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign