Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NATALITET U OPŠTINI SRBOBRAN RASTE!


Ovaj podatak čuo se prilikom dodele novčane pomoći i poklona za bebe rođene u drugom kvartalu ove godine. Podršku su dobili svih 29 beba, 17 devojčica i 12 dečaka, koji su rođeni u drugom kvartalu 2023. godine, tokom aprila, maja i juna.


Ovo je akcija koju zajednički sprovode Opština Srbobran i udruženje "Ruka spasa". Poklone bebama uručile su Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran, i Savka Lazić, predsednica "Ruke spasa".

- Uz prijem najboljih đaka, sportista, talentovane dece u raznim oblastima, uvek imam duboku potrebu da u prvi plan istaknem i više puta ponovim - svima nama u lokalnoj samoupravi, meni lično, takođe,  ovo je najdraži i najlepši događaj koji organizujemo tokom godine. I u periodu koji je pred nama nastavićemo da poklanjamo deci i njihovim porodicama, i novčana sredstva i razne robne poklone, jer želimo da budemo podrška njihovom roditeljstvu. Mislim da je važan iskorak što od nedavno pokrećemo i unapređujemo programe kojima se podstiče rađanje dece, pa se nadam da će odmah rasti i masovnost na ovoj vrsti skupa. To je prioritet naše opštine i nadam se da ćemo imati mnogo uspeha na tom planu, rekla je prilikom susreta sa roditeljima i bebama Milica Lazić, zamenica predsednika Opštine Srbobran.

  

Postavio: Administrator dana 2023.08.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 76
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen