Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PRIJAVITE ŠTETU OD ELEMENTARNE NEPOGODE!


Na osnovu rezultata do kojih je došla Кomisija za procenu štete koju je oformio Štab za vanredne situacije Opštine Srbobran, Vlada Srbije donela je odluku o proglašenju elementarne nepogode u opštini Srbobran zbog nastale štetu usled nevremena. SVI GRAĐANI КOJI SU VEĆ DO SADA, na poziv Opštine Srbobran i Štaba za vanredne situacije, PRIJAVILI ŠTETU, NISU U OBAVEZI DA PONAVLJAJU OVAJ POSTUPAК.


Ovom odlukom stekli su se uslovi za raspisivanje javnog poziva građanima opštine Srbobran da prijave štetu nastalu na porodičnim stambenim objektima usled elementarne nepogode - jakog olujnog vetra, grada i kiše, prouzrokovane klimatskim promenama, u julu 2023. godine. "Pozivaju se građani opštine Srbobran koji su pretrpeli štetu usled jakog olujnog vetra, grada i kiše u toku jula 2023. godine na porodičnim stambenim objektima u svojini građana na teritoriji opštine Srbobran, da istu prijave u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog javnog poziva, odnosno najkasnije do 07. septembra 2023. godine. Prijava se podnosi Opštinskoj upravi Srbobran, lično na pisarnici Opštinske uprave Srbobran, Srbobran, Trg slobode 2, ili preporučenom poštom na adresu Opštinska uprava Srbobran, Srbobran, Trg slobode 2", navodi se u javnom pozivu. Ovaj poziv odnosi se na građane koji do sada nisu prijavili štetu.

Prijave se podnose na propisanom obrascu koji možete preuzeti OVDE.

Odluku o dopuni Odluke o prograšenju elementarne nepogode možete videti OVDE.

Javni poziv građanima za prijavu štete nastale na porodičnim stambenim objektima u svojini građana usled elementarne nepogode u julu 2023. možete videti OVDE. 

Postavio: Administrator dana 2023.08.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 57
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen