Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PRIJEM KOD AMBASADORA BUGARSKE!


Ambasador Bugarske Petko Dojkov dočekao je juče u Ambasadi države koju predstavlja u Srbiji delegaciju Opštine Srbobran: predsednika Opštine Srbobran Radivoja Debeljačkog, zamenicu predsednika Opštine Milicu Zarić, Veljka Goluba - predstavnika Srbobran na muzičkom takmičenju za mlade "Srbija u ritmu Evrope", kao i direktora televizijskog programa "Ritam Evrope" Igora Кaradarevića, izvršnog direktora "Ritam Evrope" Davida Makevića, i šefa organizacije i protokola Lazara Veselinovića.


U prijatnoj atmosferi u Ambasadi Bugarske, kako piše Srbobran.rs, tema sastanka bila je učešće dece opštine Srbobran u najvećem televizijskom, muzičkom festivalu ovoga tipa u Evropi - Ritam Evrope, u kome će Veljko Golub pesmom i plesom predstavljati Bugarsku.

Njegova ekselencija ambasador Petko Dojkov je izrazio želju da prisustvuje televizijskom festivalu i tako da podršku deci Srbobrana i Srbije. Usledile su i teme saradnje i dobrih odnosa Bugarske i Srbije, kao i mogućih projektnih aktivnosti Srbobrana i Ambasade Bugarske. U narednom periodu potvrđena je poseta ambasadora Bugarske Opštini Srbobran i podrška uživo iz Кristalne dvorane u Zrenjaninu, tokom televizijskog programa", saopšteno je iz "Ritam Evrope".

Na svom instagram nalogu predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački napisao je između ostalog:

- Ambasador Bugarske Petko Dojkov je bio domaćin delegaciji Opštine Srbobran, našem predstavniku na muzičkom takmičenju za mlade ,,Srbija u ritmu Evrope” Veljku Golubu, kao i delegaciji ,,Ritma Evrope”. Ove godine, na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, naša Opština predstavlja Bugarsku. Tim povodom pozvao sam NJ.E. da poseti naše mesto i time nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Za današnji početak, upoznali smo našeg domaćina da Srbobranci umeju da naprave i viski, što nije baš tipično za naše krajeve. 

Postavio: Administrator dana 2023.09.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 7
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen