Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4134/prijem-kod-ambasadora-bugarske/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRIJEM KOD AMBASADORA BUGARSKE!


Ambasador Bugarske Petko Dojkov dočekao je juče u Ambasadi države koju predstavlja u Srbiji delegaciju Opštine Srbobran: predsednika Opštine Srbobran Radivoja Debeljačkog, zamenicu predsednika Opštine Milicu Zarić, Veljka Goluba - predstavnika Srbobran na muzičkom takmičenju za mlade "Srbija u ritmu Evrope", kao i direktora televizijskog programa "Ritam Evrope" Igora Кaradarevića, izvršnog direktora "Ritam Evrope" Davida Makevića, i šefa organizacije i protokola Lazara Veselinovića.


U prijatnoj atmosferi u Ambasadi Bugarske, kako piše Srbobran.rs, tema sastanka bila je učešće dece opštine Srbobran u najvećem televizijskom, muzičkom festivalu ovoga tipa u Evropi - Ritam Evrope, u kome će Veljko Golub pesmom i plesom predstavljati Bugarsku.

Njegova ekselencija ambasador Petko Dojkov je izrazio želju da prisustvuje televizijskom festivalu i tako da podršku deci Srbobrana i Srbije. Usledile su i teme saradnje i dobrih odnosa Bugarske i Srbije, kao i mogućih projektnih aktivnosti Srbobrana i Ambasade Bugarske. U narednom periodu potvrđena je poseta ambasadora Bugarske Opštini Srbobran i podrška uživo iz Кristalne dvorane u Zrenjaninu, tokom televizijskog programa", saopšteno je iz "Ritam Evrope".

Na svom instagram nalogu predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački napisao je između ostalog:

- Ambasador Bugarske Petko Dojkov je bio domaćin delegaciji Opštine Srbobran, našem predstavniku na muzičkom takmičenju za mlade ,,Srbija u ritmu Evrope” Veljku Golubu, kao i delegaciji ,,Ritma Evrope”. Ove godine, na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, naša Opština predstavlja Bugarsku. Tim povodom pozvao sam NJ.E. da poseti naše mesto i time nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Za današnji početak, upoznali smo našeg domaćina da Srbobranci umeju da naprave i viski, što nije baš tipično za naše krajeve.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign