Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

IN MEMORIAM: DANAS JE PREMINUO TATIKA!


U 68. godini života, nakon duge i teške bolesti preminuo je Svetozar Srdanov - Tatika. Sahrana će se obaviti sutra 03.10. na groblju u njegovoj Turiji u 13.00h.


Ko je bio Tatika? To je pitanje na koje nije jednostavno i lako odgovoriti. Bio je mnogo toga. Pre svega suprug i otac, a onda medicinski radnik, kulturni stvaralac, režiser, glumac, fudbaler, novinar, radio voditelj i sigurno bi smo nešto zaboravili kada bismo hteli sve da nabrojimo.

Ono što će ostati iza njega, a složiće se mnogi, činjenica je da je svojim delovanjem ostavio dubok trag u kulturnom i javnom životu Turije. Zahvaljujući njemu mnogi su osetili strast kojU nude "daske koje život znače".

Bio je Tatika i boem. Voleo je muziku, da popije, da pojede i uvek je bio za društvo i umeo je da napravi dobru atmosferu. Ceo život tragao je za nečim samo njemu znanim. U umetničkom izrazu pronalazio je mir i tu je bio svoj na svome.

Došlo je vreme za rastanak. Neka ti je laka zemlja, dragi naš Tatika. Ostaje jedna velika praznina iza tebe, ali i sećanje koje ćemo negovati svi mi koji smo te poznavali. Hvala ti za svaki trenutak koji si podelio sa nama.

Počivaj u miru.

  

Postavio: Administrator dana 2023.10.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 72
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen