Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

U TREĆEM KVARTALU OVE GODINE ROĐENA TRIDESETJEDNA BEBA.


Tradicija koja je ustanovljena i traje godinasma da se poklonima nagrade roditelji koji su dobili dete je nastavljena. Opština Srbobran i Udruženje "Ruka spasa" još jednom  su zajednički sproveli askciju podele poklona mladim roditeljima, odnosno njihovoj novorođenoj deci.


U trećem kvartalu ove godine na teritoriji opštine Srbobran rođena je 31 beba, 18 devojčica i 13 dečaka. Najlepše želje i čestike povodom dolaska na svet najmlađih Srbobranaca, Turijaca i Nadaljčana, roditeljima je uputila Danijela Vujačić, načelnica Opštinske uprave Srbobran, a pridružila joj se Savka Lazić ispred Udruženja "RUKA SPASA",

- Ovo je akcija koja se sa uspehom i radošću neprekidno realizuje godinama u nazad, verujem da to već svi u Srbobranu znaju, ali možda neki roditelji koji su dobili svoje prvo dete, nisu imali prilike da se informišu o njoj. U ime Opštine Srbobran, i Udruženja ‘Ruka spasa’, svim roditeljima čestitam i želim svu sreću u daljem životu i odrastanju dece. Mi kao lokalna samouprava ulažemo napore da pomognemo svim roditeljima, ne samo u trenutku kad dete dođe na svet, već i tokom odrastanja. Želimo da vam budemo partneri na tom putu, da pomognemo kako bi taj, najodgovorniji posao u životu, učinili vam malo lakšim", rekla je Danijela Vujačić.

Кao i do sada, od Opštine Srbobran roditelji dobijaju po 20.000 dinara jednokratne pomoći, a ovom prilikom dr Ilija Gazepov, član Opoštinskog veća uručio je svim  roditeljima stolicu za hranjenje beba, dok je Savka Lazić u ime svog udruženja i lokalne samouprave darivala ćebenca i peškiriće. 

Postavio: Administrator dana 2023.10.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 62
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen