Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OČEKUJEMO 3000 GLASOVA I PRVO MESTO


Građani opštine Srbobran sve znaju. Stvarno smo se trudili da uradimo maksimalno, ne gledajući partijski, nego interes građana, kaže Zoran Mladenović predsednik OO SPS.


Sa kakvim očekivanjima na predstojeće lokalne izbore idu Socijalisti, zbog čega je važan član 2 koalicionog sporazuma koji su 2015.godine sa Naprednjacima potpisali Socijalisti prilikom ulaska SNS u lokalnu vlast, šta je to što je još važno u ovom koalicionom sporazumu i šta je o tome rekao Zoran Mladenović predsednik OO SPS Srbobran, na konferenciji za medije koju je održao ovih dana. 

S obzirom da je SPS bila nosilac vlasti u predhodne 4 godine Mladenović je podsetio na obećanja koja su Socijalisti dali 2012.godine i postavio pitanje građanima da razmisle o tome šta je ispunjeno od obećanja, odnosno šta je urađeno u našoj opštini.

Da li je naša opština bila bolja 2012.godine, ili je bolja sada, koje su to promene koje su se desile u predhodnih 4 godine i šta su Socijalisti uradili da bi se danas živelo bolje nego pre četiri godine, govori u tonskom prilogu Mladenović. Takođe govori o tome šta SPS nudi za naredni period građanima opštine, ali i ostavlja mogućnost da građani na osnovu onoga što nude i ostali politički činioci, sami procene da li Socijalisti treba da nastave da vode našu opštinu.

Zbog čega Socijalisti u predizbornim obećanjima stavljaju akcenat na poljoprivredu i turizam i koji su njihovi planovi za razvoj ove dve privredne grane? Šta čini njihov plan da ljudi počnu da dolaze u Srbobran, u njemu ostanu i kako misle da zaustave odlazak mladih? Zbog čega Mladenović bitku za radna mesta stavlja u prvi plan, ali i upozorava građane da veruju onome što vide, ondosno da manje veruju svojim ušima, nego više očima.

Ako je princip na osnovu koga će se građani opredeljivati na sledećim izborima ispunjena obećanja, onda je on spokojan, jer Socijalisti su uradili više nego što su obećali 2012.godine, ali isto tako Mladenović je spreman da se složi da je to manje od onoga što je trebalo. Ipak kao ozbiljna politička partija SPS je spreman da na predstojećim izborima odbrani rezultat i nastavi dalje da radi da svima bude bolje, kazao je Mladenović.

- Verujemo da će entuzijazam, broj naših članova, istina o tome šta je stvarno urađeno i saznanje građana da smo radili stvari koje nisu donosile političke poene, ali su rešavale egzistenciju i poboljšavale opšte stanje prevagnuti iznad brendiranih pića svojim imenom i "najvećih kapitalnih" obećanja tipa  - otvorićemo Zmaj Jovinu ulicu i nekih drugih obećanja koja nemaju ništa drugo osim istinske potrebe da se dođe na vvlast. Znate, mnogo je lakše bilo okrečiti neke zgrade, napraviti neko jaje, reći otvoriću neku ulicu, nego izraditi kanalizaciju, rešiti problem pijaće vode u Nadalju i niz drugih istinskih kapitalnih investicija, čulo se od Mladenovića.

Sve odgovore na ova pitanja i šta je još rekao u svom predizbornom obraćanju građanima na konferenciji za medije možete čuti ovde:

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen