Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/42/oekujemo-3000-glasova-i-prvo-mesto/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewO─îEKUJEMO 3000 GLASOVA I PRVO MESTO


Gra─Ĺani opštine Srbobran sve znaju. Stvarno smo se trudili da uradimo maksimalno, ne gledaju─çi partijski, nego interes gra─Ĺana, ka┼że Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS.


Sa kakvim o─Źekivanjima na predstoje─çe lokalne izbore idu Socijalisti, zbog ─Źega je va┼żan ─Źlan 2 koalicionog sporazuma koji su 2015.godine sa Naprednjacima potpisali Socijalisti prilikom ulaska SNS u lokalnu vlast, šta je to što je još va┼żno u ovom koalicionom sporazumu i šta je o tome rekao Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS Srbobran, na konferenciji za medije koju je odr┼żao ovih dana. 

S obzirom da je SPS bila nosilac vlasti u predhodne 4 godine Mladenovi─ç je podsetio na obe─çanja koja su Socijalisti dali 2012.godine i postavio pitanje gra─Ĺanima da razmisle o tome šta je ispunjeno od obe─çanja, odnosno šta je ura─Ĺeno u našoj opštini.

Da li je naša opština bila bolja 2012.godine, ili je bolja sada, koje su to promene koje su se desile u predhodnih 4 godine i šta su Socijalisti uradili da bi se danas ┼żivelo bolje nego pre ─Źetiri godine, govori u tonskom prilogu Mladenovi─ç. Tako─Ĺe govori o tome šta SPS nudi za naredni period gra─Ĺanima opštine, ali i ostavlja mogu─çnost da gra─Ĺani na osnovu onoga što nude i ostali politi─Źki ─Źinioci, sami procene da li Socijalisti treba da nastave da vode našu opštinu.

Zbog ─Źega Socijalisti u predizbornim obe─çanjima stavljaju akcenat na poljoprivredu i turizam i koji su njihovi planovi za razvoj ove dve privredne grane? Šta ─Źini njihov plan da ljudi po─Źnu da dolaze u Srbobran, u njemu ostanu i kako misle da zaustave odlazak mladih? Zbog ─Źega Mladenovi─ç bitku za radna mesta stavlja u prvi plan, ali i upozorava gra─Ĺane da veruju onome što vide, ondosno da manje veruju svojim ušima, nego više o─Źima.

Ako je princip na osnovu koga ─çe se gra─Ĺani opredeljivati na slede─çim izborima ispunjena obe─çanja, onda je on spokojan, jer Socijalisti su uradili više nego što su obe─çali 2012.godine, ali isto tako Mladenovi─ç je spreman da se slo┼żi da je to manje od onoga što je trebalo. Ipak kao ozbiljna politi─Źka partija SPS je spreman da na predstoje─çim izborima odbrani rezultat i nastavi dalje da radi da svima bude bolje, kazao je Mladenovi─ç.

- Verujemo da ─çe entuzijazam, broj naših ─Źlanova, istina o tome šta je stvarno ura─Ĺeno i saznanje gra─Ĺana da smo radili stvari koje nisu donosile politi─Źke poene, ali su rešavale egzistenciju i poboljšavale opšte stanje prevagnuti iznad brendiranih pi─ça svojim imenom i "najve─çih kapitalnih" obe─çanja tipa  - otvori─çemo Zmaj Jovinu ulicu i nekih drugih obe─çanja koja nemaju ništa drugo osim istinske potrebe da se do─Ĺe na vvlast. Znate, mnogo je lakše bilo okre─Źiti neke zgrade, napraviti neko jaje, re─çi otvori─çu neku ulicu, nego izraditi kanalizaciju, rešiti problem pija─çe vode u Nadalju i niz drugih istinskih kapitalnih investicija, ─Źulo se od Mladenovi─ça.

Sve odgovore na ova pitanja i šta je još rekao u svom predizbornom obra─çanju gra─Ĺanima na konferenciji za medije mo┼żete ─Źuti ovde:

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign