Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

FUDBALSKA ZVEZDA I DIREKTOR MLADIH KATEGORIJA U FSS POSETIO NADALJ!


Direktor mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije Nikola Lazetić posetio je danas FК Napredak iz Nadalja. On se sastao sa rukovodstvom kluba i rukovodstvom Opštine Srbobran, razgovarao sa domaćinima o načinima i mogućnostima za unapređenje fudbala u malim sredinama, a zatim mladim fudbalerima iz Nadalja predao vrednu donaciju - kompletnu opremu za utakmice, koju Fudbalski savez Srbije obezbeđuje za manje lokalne klubove. 


Ova akcija Fudbalskog saveza Srbije traje već godinama i veoma mi je drago što imam priliku da posetim Nadalj i upoznam se ove ljude iz kluba i lokalne samouprave, sve one koji su spremni da pomognu rad ovog sportskog kolektiva.

- Zadovoljstvo je videti da ovako malo mesto uspeva da sačuva klub, da deca imaju lepu opremu i da treniraju na ovako lepom i urednom terenu, što je potrebno svakom klubu. Fudbalski savez Srbije ovom malom donacijom želi da podrži razvoj našeg sporta u malim sredinama, a ovom posetom da uspostavi interaktivan odnos sa decom i uveri ih da treba da posvećeno rade od samog starta. Fudbal se ne igra samo na stadionima Crvene zvezde ili Partizana, fudbal ne igra samo A reprezentacija, upravo smo svi mi negde počeli u nekim malim mestima, u malim klubovima, korak po korak ostvarili svoje fudbalske snove, a oni koji to ne uspeju sigurno će kroz fudbal steći prijateljstva za ceo život, poručio je Nikola Lazetić, nekada fudbaler Crvene zvezde, Vojvodine, Fenerbahčea, Torina i drugih poznatih klubova.

U ime Opštine Srbobran na poseti i donaciji zahvalio se Radivoj Debeljački, predsednik Opštine.

- Ova poseta podrška je ne samo Fudbalskom klubu u Nadalju nego i našoj lokalnoj samoupravi koja se trudi da svim sportistima, deci i mladim ljudima, stvori najbolje uslove za bavljenje sportom. Izdvajamo značajna sredstva za sve fudbalske klubove, ali i za druge sportove, jer nam je cilj da imamo što više dece i mladih uključene u sportske aktivnosti, i rekreativno i na profesionalnom nivou. Za nas je podrška Fudbalskog saveza Srbije veoma značajna, a danas smo ovde upravo da bi videli šta još možemo da učinimo za fudbalski klub, rekao je Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

Na poklonima se zahvalio u ime FK Napredak i njegovih igrača, sekretar kluba iz Nadalja, Miodrag Ivanović i rekao:

- Malim klubovima kao što je naš svaka donacije veoma je važna, za nas je sve veliko. Imamo više od 30 dečaka u klubu, takmičimo se u tri kategorije, od seniora do pionira. Najmlađe kategorije su najvažnije, klub koji nema decu u svom sastavu ne treba ni da postoji. Za njih je veoma važno da u svom mestu vide velikog fudbalera i reprezentativca kao što je to bio Nikola Lazetić, zato veliko hvala na poseti i poklonima. 

Postavio: Administrator dana 2023.11.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 80
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen