Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

OBELEŽEN DAN ŠKOLE U NADALJU!


Učenici i nastavnici u OŠ "Žarko Zrenjanin Uča" danas su svečanom priredbom i podelom diploma i zahvalnica obeležili Dan škole.


Puna sportska sala gde su se pored učenika škole okupili i njihovi najbliži najbolje govori koliko je ova školska ustanova važna za Nadalj. Osnovna škola u Nadalju prvi put je svojim đacima otvorila vrata 1802. godine, 01. novembra i prva generacija ove škole brojala je 29 đaka. Prvi put se pod imenom „Žarko Zrenjanin Uča“ pojavljuje 1952. godine i do danas nosi ime ovog učitelja.

Priredba je počela svečanim izvođenjem himne Srbije koju su otpevali članovi školskoh hora, a zatim su se ređali mnogi učenici koji su uzeli učešće u kreiranju priredbe koja je ovwe godine u znaku ekologije i nosila je naziv "Priroda nam govori, vreme je da slušamo". tako da je i program bio prilagođen nazivu.

Gostima i učenicima na kraju se obratila direktorka škole, Banislava Stanaćev koja je i pojedinim učenicima i radnicima škole koji su svojim zalaganjem i rezultatima skrenuli pažnju na sebe podelila diplome, zahvalnice i prigodne poklone, a među onima koji su dobili zahvalnice i simboličan poklon bio je i Radivoj Debeljački, predsednik opštine koji se u ime lokalne samouprave zahvalio i kazao da će škola u Nadalju i u narednom periodu imati podršku opštine, a zalaganje učenika je pohvalio i čestitao im na postignutim rezultatima.

  

Postavio: Administrator dana 2023.11.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 58
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen