Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4225/sportski-vikend-je-pred-nama/

Verzija za tampu / To ScreenviewSPORTSKI VIKEND JE PRED NAMA!


Tokom narednog vikenda pratićemo 7 utakmica naših ekipa. Očekuju nas 4 meča na domaćem terenu, a 3 ekipe odlaze na gostovanje. Eko kompletne najave narednih utakmica naših klubova:


KK Akademik posle ubedljive pobede u našoj hali, odlazi na gostovanje u Bačku Topolu. Akademik je na skoru 6-2 dok je Topola na 2-5. Termin je zakazan za petak u 19:30h.

OK Elan Volley je bez pobede u dosadašnjem delu sezone. Sledeću utakmicu će odigrati na domaćem terenu protiv ekipe iz Žablja. Zakazana satnica je subota, u 18:00h.

FK Srbobran će posle pobede u Šumici putovati u Čoku. Odigraće derbi kola, obe ekipe se takmiče za prolaz u viši rang takmičenja. Termin za igranje je nedelja u 13:00h.

FK Napredak Nadalj posle prve pobede u gostima će pokušati da nastavi niz pobeda na domaćem terenu. U goste im dolazi ekipa Budućnosti iz Savinog Sela. Meč će se odigrati u subotu u 13:00h.

OK Mladost Turija posle poraza u Somboru igra u Turiji. Dočekuju ekipu Botafogo iz Novog Sada koja nema nijednu pobedu. Ovo je dobra prilika da Turinci uzmu maksimalan broj bodova. Odigraće se u Nedelju u 19:00h.

FK Mladost Turija će na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Apatina koja se nalazi na trećem mestu na tabeli VFL - sever. Teška utakmica očekuje Turince, odigraće je u nedelju u 13:00h.

ŽKK Srbobran će posle pauze putovati u Beograd gde ih čeka ekipa "Ras". Ras je bez poraza ove sezone, dok su naše košarkašice na skoru 3-2. Utakmica je zakazana za subotu u 18:00h.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign