Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Srbobran i hriŔćanstvo, nekad i sad

NA BADNJI DAN PAKETIĆI ZA DECU


Služeći prepodnevnu misu, Tibor Žunji, rimokatolički sveštenik u Srbobranu, poželeo je okupljenim vernicima srećan Badnji dan na mađarskom jeziku, a zatim se obratio i na srpskom, zahvalivši se predstavnicima Opštine Srbobran, na prvom mestu predsedniku Radivoju Debeljačkom, prvo na prisustvu svečanoj misi, a zatim i na poklonima za mlade, koje je obezbedila lokalna samouprava.


U rimokatoličkoj crkvi Uzvišenja Svetog Ššrsta u Srbobranu, na misi i svečanosti povodom obeležavanja Badnjeg dana, poslednjeg dana pred najradosniji praznik hrišÄ‡ana - Božić. Uz svečanu misu koju je predvodio župnik crkve Tibor Žunji, kojoj su prisustvovali mnogi Srbobranci, među njima i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Opštine Radivojem Debeljačkim, svečano je bilo i u porti crkve, u kojoj su brojna deca na poklon dobila novogodišnje paketiće.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Srbobran i hrišÄ‡anstvo, nekad i sad" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Administrator dana 2023.12.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici naŔeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 72
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen