Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4270/zbog-ega-je-vaan-tehniki-pregled-vozila/

Verzija za tampu / To ScreenviewZBOG ČEGA JE VAŽAN TEHNIČKI PREGLED VOZILA?!


Odgovor na ovo i još neka pitanja potražili smo u predstavništvu i servisu "AUTO MOTO" koji se nalazi u Srbobranu u Novosadskoj ulici broj 4. Evo šta smo tamo sve čuli i videli. Ukoliko imate neka dodatna pitanja, ili želite da se dogovorite oko tehničkog pregleda, registracije vozila ili nešto slično pozovite ih na 065 3 731 700.


Tehnički pregled je važan iz više razloga. To je zakonska obaveza vlasnika vozila, ali istovremeno i provera ispravnosti vašeg vozila, čime štitite i sebe i druge učesnike u saobraćaju. Tehnička ispravnost vozila se može tačno odrediti samo putem ispitivanja i merenja koja se vrše na tehničkom pregledu. Sve to možete da uradfite kod nas, uključujući registraciju, kao i prepis i odjavu vozila, kažu naši sagovornici i dodaju da takođe u svojoj ponudi usluga imaju obavljanje platnog prometa i posebnu uslugu za poljoprivrednike, osiguranje useva.

Većina vozila podležu redovnom tehničkom pregledu koji se vrši na godišnjem nivou. Redovni godišnji pregled se može izvršiti najranije 30 dana pre isteka važenja registracije. Tako imate mogućnost da ispravite nepravilnosti na vozilu, ukoliko se one ustanove.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Srbobran.net (@srbobran.portal)

Registracija važi za period od narednih godinu dana. Svake godine kada produžite registraciju vozila dobijate novu registracionu nalepnicu. Na registracionoj nalepnici je upisan tačan datum do kojeg važi registracija vozila.

Ukoliko ne produžite registraciju na vreme, vozilo ne možete voziti. Ako vozite rizikujete da platite navčanu kaznu i da vam se upišu dodatni kazneni poeni.

U periodu 60 dana po isteku registracije možete produžiti registraciju, ali u međuvremenu vozilo ne može biti u prometu.

Ako istekne i 60 dana, a ne registrujete vozilo moraće da se izvrši odjava vozila i potrebno je da vratite (promenite) registarske tablice i saobraćajnu dozvolu.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign