Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4272/krenula-termalna-voda-sa-dubine-1-200-metara/

Verzija za tampu / To ScreenviewKRENULA TERMALNA VODA SA DUBINE 1.200 METARA!


Kod nekadašnjeg i budućeg hotela, ali po svemu sudeći i banje, krenula je termalna voda sa dubine od 1.200 metara. Trenutna temperatura vode je preko 60 stepeni celzijusa, a prirodni pritisak je 500 litara u minuti, kako su nam kazali, bez upotrebe pumpi. Po rečima izvođača radova kvalitet vode je očekivano dobar, ali da to treba zvanično narednih dana da potvrde analizea. Pored termalne vode, postoji i nalazište metana što je dodatni benefit koji će omogućiti vlasniku proizvodnju energije.


Po rečima izvođača radova kvalitet vode je očekivano dobar, ali da to treba zvanično narednih dana da potvrde analizea. Pored termalne vode, postoji i nalazište metana što je dodatni benefit koji će omogućiti vlasniku proizvodnju energije. Podsetićemo, radovi na kopanju bunara počeli su 11.08. prošle godine, a ovo je medijski prilog koji smo tom prilikom objavili.

Na nalazištu, smo zatekli većinskog vlasnika objekta, Nađ Sandora, a sa njim su bili Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran i ispred izvođača radova na kopanju bunara, kompanije VIZKAT, Đerđ Atilu. Svi su dali izjavu za medije, a evo šta su kazali:

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign