Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4274/u-somboru-svega-imapa-i-turinskikobasica/

Verzija za tampu / To ScreenviewU SOMBORU SVEGA IMA, PA I TURINSKI' KOBASICA


Danas smo naše štandove sa kobasicama iz Turije postavili u Somboru. Višedecenijsko druženje je nastavljeno i ove godine u susret 40. Кobasicijadi u Turiji od 23. do 25. februara.

 


Poslovično Somborci su nas dočekali kao pravi domaćini i podjednako se prodaju roštilj, polusuve i suve kobasice.

Poslužilo nas je i vreme tako da je sunčan dan doprineo da svi štandovi rade, a kobasice se prodaju i njihov miris širi se centrom Sombora, a „Ćelavi trg“ je ispunjen dragim ljudima koji u kesama nose naše kobasice kući, ili „degustiraju“ roštilj kobasice u kifli na licu mesta.

Кao i uvek jednu količinu naših nadaleko čuvenih proizvoda, u saradnji sa gradom, smo poklonili onima kojima je najpotrebnije, odnosno ovaj put smo pakete kobasica iz Turije darivali Domu za decu i omladinu „Mika Antić“, Gerontološkom centru i ŠOSO sa domom „Vuk Кaradžić“ Sombor. Predstavnicima ustanova iz Sombora, pakete naših kobasica uručio je u ime udruženja, naš predsednik Željko Popić.

 

Dragi Somborci i svi ostali koji ste na našem sajtu, pozivamo vas da dođete u Turiju na 40. Кobasicijadu od 23. do 25.02.

Naš karavan kobasica se iz Sombora seli u sledeći petak 09.02. u Suboticu, na trg ispred Gradske kuće, a zatim sledi Novi Sad 16.02. na Trg pored Riblje pijace, napisali su na sajtu www.kobasicijada.rs
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign