Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

U TRI OSNOVNE ŠKOLE ODRŽANO TAKMIČENJE U ŠAHU


Juče je u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu održano školsko takmičenje u šahu. Učešće su uzeli učenici od prvog do osmog razreda, a po rečima Vladimira Golupskog, sekretara šah kluba "Srbobran" odziv je bio vrlo dobar.


Naredne nedelje održaće se takmičenje i u OŠ "Petar Drapšin" u Turiji i na taj način ćemo dobiti sve učenike, ljubitelje ove drevne igre koji će predstavljati svoje škole na opštinskom takmičenju.

- Mi smo vrlo zadovoljni koliko se dece prijavilo da učestvuje, kako u ovoj, tako i u školi "Vuk Karadžić i "Žarko Zrenjanin", a očekujemo da će tako biti i u Turiji. Drago nam je što smo pozvani da pomognemo u organizaciji turnira. Rasporedili smo decu da igraju u odnosu na svoj uzrast i ovo je jedna lepa i korisna akcija, Šah klub je samo jedan od organizatora i trudimo se da deci budemo na usluzi i da im pomognemo i uputimo u tajne ove veštine, kazao je Vladimir Golupski, uputivši zahvalnost svim prosvetarima koji su podržali projekat.

Takođe, naglasio je ulogu Bojana Nikolića, predsednika šah kluba u Srbobranu, koji je za organizaciju turnira dobio podršku Ministarstva sporta i omladine.

 

  

Postavio: Administrator dana 2024.02.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 54
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen