Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Å kolstvo

VASA MIJIĆ GOST NA PREDAVANJU U GIMNAZIJI!


Danas je u Gimnaziji i stručnoj školi "Svetozar Miletić" Srbobran održano jedno veoma korisno predavanje. U okviru projekta "Kvalitetno obrazovanje za sve" profesor fizičkog vaspitanja Zoran Mijić i učenici Sara Obradović i Uroš Madzgalj održali su predavanje na temu fair playa u sportu.


Gost na predavanju je bio renomirani Vasa Mijić, jedno od najpoznatijih imena naše odbojke. Predavanje je otvorila direktorka škole, Jasmina Šeguljev,  koja je i sama profesor fizičkog vaspitanja. Učenici i deo profesora su pomno pratili izlaganje o pozitivnim vrednostima u sportu, bilo da se radi o amaterskom, rekreacionom ili profesionalnom sportu. Predavanje je bilo interaktivno, tako da su se i gost Vasa Mijić i slušaoci uključivali svojim pitanjima i komentarima.

Na kraju predavanja Vasa Mijić je poklonio školskoj biblioteci knjigu, a kuriozitet je bila medalja koju je poneo sa sobom, kako bi motivisao učenike na dostizanje visokih ciljeva. U pitanju je zlatna medalja sa OI u Sidneju iz 2000. godine. 

Postavio: Administrator dana 2024.02.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 80
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen