Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4295/vasa-miji-gost-na-predavanju-u-gimnaziji/

Verzija za štampu / To ScreenviewVASA MIJIĆ GOST NA PREDAVANJU U GIMNAZIJI!


Danas je u Gimnaziji i stručnoj školi "Svetozar Miletić" Srbobran održano jedno veoma korisno predavanje. U okviru projekta "Kvalitetno obrazovanje za sve" profesor fizičkog vaspitanja Zoran Mijić i učenici Sara Obradović i Uroš Madzgalj održali su predavanje na temu fair playa u sportu.


Gost na predavanju je bio renomirani Vasa Mijić, jedno od najpoznatijih imena naše odbojke. Predavanje je otvorila direktorka škole, Jasmina Šeguljev,  koja je i sama profesor fizičkog vaspitanja. Učenici i deo profesora su pomno pratili izlaganje o pozitivnim vrednostima u sportu, bilo da se radi o amaterskom, rekreacionom ili profesionalnom sportu. Predavanje je bilo interaktivno, tako da su se i gost Vasa Mijić i slušaoci uključivali svojim pitanjima i komentarima.

Na kraju predavanja Vasa Mijić je poklonio školskoj biblioteci knjigu, a kuriozitet je bila medalja koju je poneo sa sobom, kako bi motivisao učenike na dostizanje visokih ciljeva. U pitanju je zlatna medalja sa OI u Sidneju iz 2000. godine.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign