Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PREKO 450 DŽUDISTA NA TURNIRU


Odavno turnir koji organizuje Džudo klub "Turija" spada u red najvećih u našoj zemlji. Dvadeset pet godina upornog truda i rada daje vidljive rezultate i Turija, ali i Srbobran odavno su na mapi džudista kako iz Srbije tako i iz regiona. Nastupiti na ovom turniru više nije samo jedna od usputnih stanica mladih džudista koji počinju karijeru, nego je postalo stvar prestiža i upisuje se velikim slovima u biografije dece od kojih će neki izrasti u velikane ove drevne borilačke veštine koja neguje istovremeno duh i telo i stvara generacije sportista koji su uvek imali pojednice koji su donosili priznanja sa velikih svetskih takmičenja i na taj način na najbolji način promovisali sport ali i našu državu.


Juče je Srbobran bio u znaku džudo sporta. Hala sportova bila je stecište ljubitelja i poklonika ove drevne japanske veštine, a tokom celog dana deca u kimonima su preplavila centar Srbobrana.

Turnir je otvorio i mlade takmičare pozdravio Radivoj Debeljački predsednik opštine Srbobran, poželevši dobrodošlicu svima i uspeh na tatamiju.

Na kraju najbolji su bili domaćini koji su u ukupnom plasmanu osvojili prvo mesto u konkurenciji džudista iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske (BiH), Rumunije, Bugarske, Mađarske i Rusije. Učestvovali su ukupno 51 klub, 311 dečaka i 150 devojčica  u 3 kategorije (U14, U12, U10). 

Postavio: Administrator dana 2024.03.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 34
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen