Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

OBELEŽENO 68 GODINA POSTOJANJA PU "RADOST"


Dečija graja juče je ispunila halu sportova u Srbobranu. Predškolska ustanova "Radost" obeležila je 68 godina postojanja zajedničkom priredbom dece iz svih 9 vrtića na teritoriji naše opštine.


Tribine su bile prepune roditelja i rodbine dece, svako je došao da vidi šta su deca sa svojim vaspitačicama pripremila i da ih podrže aplauzima.

“Hvala vam što ste došli da uveličate proslavu, mi danas slavimo naš Dan, 68. godina rada Predškolske ustanove ‘Radost‘. Kao i prethodnih godina, tako i danas, trudimo se da poboljšamo kvalitet rada naše Ustanove, da se stručno usavršavamo, pratimo trendove u predškolskom obrazovanju i vaspitanju, pospešujemo uslove rada i izlazimo u susret deci i roditeljima", rekla je Biljana Bajić, direktorka PU "Radost" u svom obraćanju publici na tribinama i dodala:

"U skladu sa tim proširujemo obim delatnosti, pa tako, trenutno u našoj opštini imamo celodnevni boravak u sva trinaseljena mesta, a od ove godine otvoren je i celodnevni boravak u vrtiću ‘Barbi’, na mađarskom jeziku, kao i u vrtiću ‘Palčić’, a takođe, otvorili smo i jaslenu grupu. Kako bi boravak dece u vrtićima bio što prijatniji, konstantno ulažemo u naše objekte uz pomoć lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom Opštine, Radivojem Debeljačkim. On razume značaj predškolskog obrazovanja i ulaganja u rani razvoj dece, te mu se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci.”, rekla je Biljana Bajić, direktorka PU "Radost" u svom obraćanju publici na tribinama.

Nakon nje svim prisutnima uključujući i decu, obratio se pozdravni rečima predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački koji je rekao:

“Draga deco, poštovani roditelji, poštovana direktorice Bajić, i svi zaposleni u Predškolskoj ustanovi ‘Radost’, želim vam srećan vaš Dan. Hvala vam na prilici da još jednom provedem lepo i kvalitetno vreme sa decom, jer je to i prilika da se prisetimo važnog zadatka koji svi imamo, a to je da se pobrinemo da izrastu u dobre ljude, i da se svi zajedno borimo da takvi i ostani. Lokalna samouprava Opštine Srbobran će se potruditi da bude na visini tog zadatka, trudimo se da iz godine u godinu povećamo nivo usluga u našoj Predškolskoj ustanovi. Danas vam želim, da pre svega uživamo u priredbi sa našom decom, a zatim i da im u vremenu pred nama obezbedimo uslove za što bolje i bezbrižnije detinjstvo.” 

Postavio: Administrator dana 2024.03.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 81
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen