Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4327/obeleeno-68-godina-postojanja-puradost/

Verzija za tampu / To ScreenviewOBELEŽENO 68 GODINA POSTOJANJA PU "RADOST"


Dečija graja juče je ispunila halu sportova u Srbobranu. Predškolska ustanova "Radost" obeležila je 68 godina postojanja zajedničkom priredbom dece iz svih 9 vrtića na teritoriji naše opštine.


Tribine su bile prepune roditelja i rodbine dece, svako je došao da vidi šta su deca sa svojim vaspitačicama pripremila i da ih podrže aplauzima.

“Hvala vam što ste došli da uveličate proslavu, mi danas slavimo naš Dan, 68. godina rada Predškolske ustanove ‘Radost‘. Kao i prethodnih godina, tako i danas, trudimo se da poboljšamo kvalitet rada naše Ustanove, da se stručno usavršavamo, pratimo trendove u predškolskom obrazovanju i vaspitanju, pospešujemo uslove rada i izlazimo u susret deci i roditeljima", rekla je Biljana Bajić, direktorka PU "Radost" u svom obraćanju publici na tribinama i dodala:

"U skladu sa tim proširujemo obim delatnosti, pa tako, trenutno u našoj opštini imamo celodnevni boravak u sva trinaseljena mesta, a od ove godine otvoren je i celodnevni boravak u vrtiću ‘Barbi’, na mađarskom jeziku, kao i u vrtiću ‘Palčić’, a takođe, otvorili smo i jaslenu grupu. Kako bi boravak dece u vrtićima bio što prijatniji, konstantno ulažemo u naše objekte uz pomoć lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom Opštine, Radivojem Debeljačkim. On razume značaj predškolskog obrazovanja i ulaganja u rani razvoj dece, te mu se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci.”, rekla je Biljana Bajić, direktorka PU "Radost" u svom obraćanju publici na tribinama.

Nakon nje svim prisutnima uključujući i decu, obratio se pozdravni rečima predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački koji je rekao:

“Draga deco, poštovani roditelji, poštovana direktorice Bajić, i svi zaposleni u Predškolskoj ustanovi ‘Radost’, želim vam srećan vaš Dan. Hvala vam na prilici da još jednom provedem lepo i kvalitetno vreme sa decom, jer je to i prilika da se prisetimo važnog zadatka koji svi imamo, a to je da se pobrinemo da izrastu u dobre ljude, i da se svi zajedno borimo da takvi i ostani. Lokalna samouprava Opštine Srbobran će se potruditi da bude na visini tog zadatka, trudimo se da iz godine u godinu povećamo nivo usluga u našoj Predškolskoj ustanovi. Danas vam želim, da pre svega uživamo u priredbi sa našom decom, a zatim i da im u vremenu pred nama obezbedimo uslove za što bolje i bezbrižnije detinjstvo.”
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign