Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

KAKO BAHATO PARKIRATI AUTO, A DA SKRENEŠ PAŽNJU PROLAZNIKA


Evo foto priče koju nam šalje jedna naša sugrađanka. Naime, ona je bila svedok jednog bahatog i nepropisnog parkiranja juče oko podne ispred pošte u Srbobranu.


Kao što se vidi na fotografijama, parking je bio popunjen, a po svemu sudeći, kako pretpostavljamo, čoveku se žurilo da obavi nešto u menjačnici preko puta. A šta da se radi u takvoj "neproijatnoj situaciji" naročito ako se neposredno pored obeleženog, ali popunjenog parkinga nalazi prazan plato sa žardinjerama?!

Vozač bele Dačije je "logično" zaključio da je najbolje da pomeri žardinjeru "koja mu smeta" i to tako što uopšte nije izlazio iz automobila, nego je prednjim delom odgurao nekoliko metara i napravio sebi mesto za parkiranje. Kako nam javlja naša sugrađanka, izašao je potom iz vozila, pogledao da nije slučajno, ne daj Bože nešto oštetio na autu. Kako je sve prošlo "kako treba", videvši da nije, otišao je u menjačnicu preko puta, obavio što je naumio, vratio se, seo u auto i otišao svojim putem. Žardinjera je ostala tamo gde joj nije mesto, ili možda ovaj vozač zna nešto što mi ne znamo, pa je stoga možda ipak toj žardinjeri mesto baš tu gde joj je on odredio da se nalazi.

Kao što vidite svega ima, a vrlo verovatno da se radi o službenom vozilu, jer teško nam je da poverujemo da bi neko svojim automobilom gurao poveću žardinjeru nekoliko metara kako bi parkirao vozilo na mestu koje inače nije za to predviđeno.

 

  

Postavio: Administrator dana 2024.04.04

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen