Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

POZIV NA IX ZMAJEV FESTIVAL NAUKE


IX  Zmajev Festival Nauke će se održati 19.04.2023.godine u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ sa početkom u 15.00 časova. Kao i svake godine, našu ideju da promovišemo nauku,  podržala je lokalna samouprava i brojni drugi sponzori. Takođe, kao pravi preduzetnici, novac koji je sakupljen na prošloj akciji „Papirko“ smo čuvali za ovu priliku i od te sume smo obezbedili određeni materijal za realizaciju festivala.


Na 9. Zmajevom festivalu nauke znimljivi štandovi će biti postavljeni u savremeno opremljenim  učionicama škole.  Posetioci će šetnjom kroz školu moći da vide i nauče svašta novo i zanimljivo kroz eksperimente, filmove, kvizove, takmičenja.  Imaćemo preko 100 učesnika  koji vredno pripremaju svoje postavke iz raznih predmeta i naučih disciplina. Radi ravnoteže imaćemo i jedan štand učenika nižih odeljenja iz Sremskih Karlovaca i štand srednjoškolaca iz Novog Bečeja . U goste će nam doći i studenti i profesori sa čak 2 fakultet iz Novog Sada,  zatim OŠ „20.oktobar“ iz Vrbasa, a za naučno izlaganje će imati  mogućnosti i učenici svih osnovnih škola iz opštine.

Od grčkih boginja i aktivnih vulkana do neandertalca Lokija koji rešava matematičke i jezičke nedoumice..  Nećemo vam odati sve informacije, dođite i ispratite jedan od najpopularnijih   projekata OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

Pozivamo posetioce iz cele opštine, a i šire da sa nama uživaju u Zmajevom festivalu nauke, da promovišemo i negujemo prave vrednosti, da se družimo i otvaramo nove vidike.

Organizator festivala

Nastavnik biologije, Adrijana Vereš 

Postavio: Administrator dana 2024.04.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 70
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen