Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

LOKALNI IZBORI U SRBOBRANU 02.JUNA


Do danas u našoj opštini verifikovane su dve liste koje su predložile svoje kandidate za odbornike. Opštinskoj izbornoj komisiji prvu listu "Aleksandar Vučić - Srbobran sutra"predala je u subotu uveče koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka, a druga lista koja je predata i prihvaćena je "Vajdasági Magyar Szövetség- Dr. Pásztor Bálint – Savez vojvođanskih Mađara – dr Balint Pastor".


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić raspisala je za 02. jun izbore za odbornike skupština gradova i skupština opština u Republici Srbiji. Predsednica parlamenta odluku o raspisivanju izbora potpisala je u Domu Narodne skupštine. Lokalni izbori 02. juna biće sprovedeni i u opštini Srbobran.

Nakon što su prikupili dovoljan broj potpisa koalicija okupljena oko liste "Aleksandar Vučić - Srbobran sutra" predala je prva svoju listu kandidata za odbornike. Na listi je 28 imena, a koaliciju čine:

Miloš Vučević - Srpska napredna stranka - SNS; Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - SPS; Rasim Ljajić - Socijaldemokratska partija Srbije - SDP Srbije; dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka - SRS; Aleksandar Vulin - Pokret socijalista - PS;

- Politika naše liste na predstojećim izborima je jasna - rad, napredak i razvoj.  Mnogo smo uradili, naši rezultati su vidljivi na svakom koraku, u svakoj sferi društvenog života. Mi menjamo Srbobran, Srbobran raste i razvija se, ali mi imamo i konkretne projekte koji će doprineti da opština krene još bržim koracima razvoja, da  sutra bude još lepša i uređenija ,  da građani imaju bolji i kvalitetniji život, objavljujući da je kandidatura liste predata napisao je na svom Facebook nalogu Radivoj Paroški, treći na listi.

Evo ko su sve kandidati ove koalicije:

 

 

Na listi Saveza vojvođanskih Mađara je ukupno deset kandidata a ovo je njihova lista:

Kandidaturu je za sada nezvanično najavila grupa građana, koja će se zvati "Oslobodimo Srbobran". Kako nam je rekao Zoran Dudvarski, jedan od inicijatora ove grupe, oni očekuju da bi svoju listu kandidata za odbornike mogli da predaju nakon predstojećih praznika i najavljuju da će imati 28 kandidata. 

Postavio: Administrator dana 2024.04.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen