Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4359/lokalni-izbori-u-srbobranu-02-juna/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewLOKALNI IZBORI U SRBOBRANU 02.JUNA


Do danas u našoj opštini verifikovane su dve liste koje su predlo┼żile svoje kandidate za odbornike. Opštinskoj izbornoj komisiji prvu listu "Aleksandar Vu─Źi─ç - Srbobran sutra"predala je u subotu uve─Źe koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka, a druga lista koja je predata i prihva─çena je "Vajdasági Magyar Szövetség- Dr. Pásztor Bálint – Savez vojvo─Ĺanskih Ma─Ĺara – dr Balint Pastor".


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabi─ç raspisala je za 02. jun izbore za odbornike skupština gradova i skupština opština u Republici Srbiji. Predsednica parlamenta odluku o raspisivanju izbora potpisala je u Domu Narodne skupštine. Lokalni izbori 02. juna bi─çe sprovedeni i u opštini Srbobran.

Nakon što su prikupili dovoljan broj potpisa koalicija okupljena oko liste "Aleksandar Vu─Źi─ç - Srbobran sutra" predala je prva svoju listu kandidata za odbornike. Na listi je 28 imena, a koaliciju ─Źine:

Miloš Vu─Źevi─ç - Srpska napredna stranka - SNS; Ivica Da─Źi─ç - Socijalisti─Źka partija Srbije - SPS; Rasim Ljaji─ç - Socijaldemokratska partija Srbije - SDP Srbije; dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka - SRS; Aleksandar Vulin - Pokret socijalista - PS;

- Politika naše liste na predstoje─çim izborima je jasna - rad, napredak i razvoj.  Mnogo smo uradili, naši rezultati su vidljivi na svakom koraku, u svakoj sferi društvenog ┼żivota. Mi menjamo Srbobran, Srbobran raste i razvija se, ali mi imamo i konkretne projekte koji ─çe doprineti da opština krene još br┼żim koracima razvoja, da  sutra bude još lepša i ure─Ĺenija ,  da gra─Ĺani imaju bolji i kvalitetniji ┼żivot, objavljuju─çi da je kandidatura liste predata napisao je na svom Facebook nalogu Radivoj Paroški, tre─çi na listi.

Evo ko su sve kandidati ove koalicije:

 

 

Na listi Saveza vojvo─Ĺanskih Ma─Ĺara je ukupno deset kandidata a ovo je njihova lista:

Kandidaturu je za sada nezvani─Źno najavila grupa gra─Ĺana, koja ─çe se zvati "Oslobodimo Srbobran". Kako nam je rekao Zoran Dudvarski, jedan od inicijatora ove grupe, oni o─Źekuju da bi svoju listu kandidata za odbornike mogli da predaju nakon predstoje─çih praznika i najavljuju da ─çe imati 28 kandidata.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign