Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODATA POČAST STRADALIM BORCIMA I ŽRTVAMA FAŠIZMA IZ NAŠE OPŠTINE TOKOM II SVETSKOG RATA


Danas je u Srbobranu odata počast stradalima tokom II Svetskog rata. Na Dan pobede i Dan Evrope položeni su venci ispod spomen ploče sa imenima boraca koji su položili život na branik otadžbine u borbi protiv fašizma i nacizma. U programu su nastupili hor OŠ "Vuk Karadžić" i pesnik Goran Blagojević, a govorio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački. Vence su pored delegacije opštine položili predstavnici boračkih organizacija i udruženja, kao i vodećih političkih stranaka.


- Iz Srbobrana šaljemo jasnu poruku, da će naš narod uvek znati da ceni, da poštuje, sve što su naši preci dali za tu slobodu i da će prateći stazu koju su nam utkali, uvek čuvati mir, poručio je, između ostalog, Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

 

@srbobrannet

Danas je u Srbobranu odata pošta stradalima tokom II Svetskog rata i obeleženi su Dan pobede i Dan Evrope. Nastupio je hor OŠ "Vuk Karadžić", govorio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, a pored delegacije opštine vence su ispod spomen ploče sa imenima poginulih Srbobranaca u II Svetskom ratu, položile delegacije boračkih organizacija i udruženja kao i vodeće političke stranke u opštini.

♬ Silent Track 3 Minutes - Sleep Sounds

  

Postavio: Administrator dana 2024.05.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 74
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen