Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4363/odata-poast-stradalim-borcima-i-rtvama-faizma-iz-nae-optine-tokom-ii-svetskog-rata/

Verzija za tampu / To ScreenviewODATA POČAST STRADALIM BORCIMA I ŽRTVAMA FAŠIZMA IZ NAŠE OPŠTINE TOKOM II SVETSKOG RATA


Danas je u Srbobranu odata počast stradalima tokom II Svetskog rata. Na Dan pobede i Dan Evrope položeni su venci ispod spomen ploče sa imenima boraca koji su položili život na branik otadžbine u borbi protiv fašizma i nacizma. U programu su nastupili hor OŠ "Vuk Karadžić" i pesnik Goran Blagojević, a govorio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački. Vence su pored delegacije opštine položili predstavnici boračkih organizacija i udruženja, kao i vodećih političkih stranaka.


- Iz Srbobrana šaljemo jasnu poruku, da će naš narod uvek znati da ceni, da poštuje, sve što su naši preci dali za tu slobodu i da će prateći stazu koju su nam utkali, uvek čuvati mir, poručio je, između ostalog, Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

 

@srbobrannet

Danas je u Srbobranu odata pošta stradalima tokom II Svetskog rata i obeleženi su Dan pobede i Dan Evrope. Nastupio je hor OŠ "Vuk Karadžić", govorio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, a pored delegacije opštine vence su ispod spomen ploče sa imenima poginulih Srbobranaca u II Svetskom ratu, položile delegacije boračkih organizacija i udruženja kao i vodeće političke stranke u opštini.

♬ Silent Track 3 Minutes - Sleep Sounds

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign