Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

STADO STIŽE U SRBOBRAN!


Najnovije filmsko ostvarenje i režiserski debi Nikole Koja, nakon što je 24.11. premijerno ušao u bioskope, u petak će moći da vide i Srbobranci. Dve projekcije filma su u najavi, a mi delimo dva puta po dve ulaznice besplatno.


Pored Nikole Koja, koji u filmu, osim što se latio režiserskog posla, igra i jednu od glavnih uloga, u filmu su i Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko...

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

U Srbobranu film koji puni bioskopske sale moći će da se vidi u petak 09.12. i to u terminima od 18.00h i 20.00h u sali Malog pozorišta.

U saradnji sa Domom kulture, dvoje naših posetilaca koji se prvi jave na mail adresu srbobranportal@gmail.com dobiće po dve ulaznice besplatno za projekciju od 18.00h.

Cena ulaznica je 250 dinara. 

Postavio: Administrator dana 2016.12.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 83
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen