Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/437/stado-stie-u-srbobran/

Verzija za tampu / To ScreenviewSTADO STIŽE U SRBOBRAN!


Najnovije filmsko ostvarenje i režiserski debi Nikole Koja, nakon što je 24.11. premijerno ušao u bioskope, u petak će moći da vide i Srbobranci. Dve projekcije filma su u najavi, a mi delimo dva puta po dve ulaznice besplatno.


Pored Nikole Koja, koji u filmu, osim što se latio režiserskog posla, igra i jednu od glavnih uloga, u filmu su i Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Nikola Đuričko...

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

U Srbobranu film koji puni bioskopske sale moći će da se vidi u petak 09.12. i to u terminima od 18.00h i 20.00h u sali Malog pozorišta.

U saradnji sa Domom kulture, dvoje naših posetilaca koji se prvi jave na mail adresu srbobranportal@gmail.com dobiće po dve ulaznice besplatno za projekciju od 18.00h.

Cena ulaznica je 250 dinara.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign