Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U PRVOM KVARTALU OVE GODINE RO─ÉENO 35 BEBA


Danas su podeljeni pokloni koje je Opština Srbobran u saradnji sa Udru┼żenjem gra─Ĺana "Ruka spasa" namenila deci koja su ro─Ĺena u prvom kvartalu ove godine. Poklone su roditeljima uru─Źili predsednik opštine, Radivoj Debelja─Źki, na─Źelnica OU, Danijela Gruji─Źi─ç i Savka Lazi─ç.


Ro─Ĺeno je ukupno 19 devoj─Źica i 16 de─Źaka. Akcija dodele poklona novoro─Ĺenim beba traje ve─ç osam godina u saradnji lokalne samuprave i Udru┼żenja "Ruka spasa" i simboli─Źan je vid podrške mladim roditeljima, kao i doprinos pove─çanju nataliteta.

- Nastavljamo tradiciju pru┼żanja podrške ra─Ĺanju i podrške roditeljima u obavljanju najva┼żnije svoje du┼żnosti, a to je da vode brigu o svojim najmla─Ĺim uku─çanima, o svojoj deci. Drago mi je da mo┼żemo da pomognemo na tom putu i trudi─çemo se da u narednim godinama pove─çavamo tu podršku, kao je Radivoj Debelja─Źki i dodao:

- Od ove godine imamo i jaslenu grupu u PU 'Radost', nadam se da ─çemo uskoro i u selima isto u─Źiniti, a pošto imamo veliki broj upisane dece u vrti─çima, preko 450 u prethodnoj godini, pojavila se potreba da otvorimo još jedan vrti─ç, deseti po redu. Radimo projektno tehni─Źku dokumentaciju za taj projekat. Najva┼żniji posao je da imamo više dece.

  

Postavio: Administrator dana 2024.05.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 24
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen