Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

TEŠKO POVREĐENA DEVOJKA!


Sa teškim telesnim povredama, devojka koja je vozila automobil Seat stranih registarskih tablica, hitnom intervencijom medicinske ekipe Doma zdravlja iz Srbobrana, povre─Ĺena osoba medicinski je zbrinuta i kolima hitne pomo─çi preneta je u Opštu bolnicu u Vrbas.


Nekoliko kilometara od benzinske pumpe na putu Srbobran - Sirig, danas posle 13.00h dogodila se teška saobra─çajna nezgoda. U─Źestovalo je jedno vozilo, a jedna osoba je teško povre─Ĺena.

Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasne ekipe iz Srbobrana koja je iz vozila izvukla povre─Ĺenu devojku omogu─çeno je ekipi Doma zdravlja iz Srbobrana da joj uka┼że prvu pomo─ç i hitno prenese u bolnicu u Vrbas. 

Prilikom izvla─Źenja iz vozila devojke koja je bila u svesnom stanju, konstatovano je da ima prelom butne kosti, a devojka je bila sama u vozilu.

Kako smo ─Źuli na licu mesta, iz nepoznatih razloga automobil u kome je bila povre─Ĺena je u jednom trenutku skrenuo sa puta i završio u jendeku.

- Vozila sam iza automobila koji se kretao prili─Źno sporo, mislim  oko 50 km na sat. Odlu─Źila sam da ga preteknem. Nakon preticanja pogledala sam u retrovizor i videla automobil kako skre─çe sa puta i završava u kanalu pored. Zaustavila sam se da mogu pomognem ukoliko mogu, pozvala policiju i to je sve što znam, kazala nam je ┼żena koja je bila na licu mesta.

Vozite oprezno, dovoljan je trenutak nepa┼żnje ili kvar na vozilu da bi se dogodila nesre─ça.

Šta je prilikom ove saobra─çajne nezgode uzrokovalo skretanje vozila utvrdi─çe se naknadno.

  

Postavio: Administrator dana 2024.05.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 65
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen