Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/447/prva-na-led-izala-tamara-gavanski/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRVA NA LED IZAŠLA TAMARA GAVANSKI


Sinoć je u Srbobranu po prvi put otvoreno klizalište na Trgu Republike. Više stotina Srbobranaca je došlo na otvaranje, najviše dece, a tražile su se klizaljke više...


U ime opštine, pre nego što je klizalište dato na korišćenje, građanima se obratio Todor Šimpraga, član Opštinskog veća zadužen za resor sporta i omladine, a na led je prva na klizaljkama izašla i simbolično proglasila početak rada Tamara Gavanski, devojčica koja je ove godine predstavljala Srbiju na Svetskom prvenstvu u šou dance-u u Švedskoj.

- Kada smo doneli odluku da ove godine za Srbobrance orgasnizujemo po prvi put klizalište, naišli smo na razne probleme, ali i na negodovanje malog broja Srbobranca. Sada, kada vas vidim u ovolikom broju, da sam na njihovom mestu ne bih se više javljao. Presrećan sam što vas večeras ima ovoliko, kazao je Todor Šimpraga i postavio pitanje da li je Srbobranu potrebno klizalište, a odgovor je bio potvrdan praćen aplauzom. Šimpraga je još dodao:

- Želim da ga pozdravim i da se zahvalim našem predsedniku opštine, koji je večeras sa nama i koji je uložio maksimalne napore kako bi smo ovo realizovali.

Klizalište će raditi svakodnevno u naredna dva meseca, ulaznica će biti 200 dinara za sat klizanja uz besplatno iznajmljivanje klizaljki, a biće i besplatnih, dnevnih termina za decu.

Ovako je otvoreno klizalište:

S.N.

 

-
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign