Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NEĆEMO REĆI SEDI JEDAN, ALI ĆEMO REĆI - ODLIČAN PET!


Rekao je na konvenciji Socijalističke partije Srbije, Zoran Mladenović, predsednik OO SPS Srbobran...


U sali pozorištanca, krajem prošle nedelje socijalisti su održali svoj predizborni skup, na kome su predstavljeni kandidati na listi za odbornike u SO Srbobran, kandidati na listi za pokrajinski i republički parlament koji se nalaze na listi SPS a naši su Srbobranci.

Na ovoj konvenciji po prvi put prikazan je promo film koji su socijalisti napravili u svetlu predstojećih lokalnih izbora, a govorili su, kao gosti, predsednik Vojvođanskih Socijalista Dušan Bajatović i potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Radoslav Striković.

U svom govoru Bajatović je dao odgovor na pitanje, šta je to, odnosno čega se to povećao broj od 2000.godine do danas:

Svoj govor Dušan Bajatović je sažeo tako što je suštinu sveo na tri tačke plana koje su ključne u programu Socijalista za razvoj Vojvodine i Srbije. Podsetićemo, SPS je Bajatovića, ukoliko osvoje dovoljan broj glasova birača kandidovao za novog premijera Vojvodine. Evo njegovog govora sa ovog skupa u celosti:

Zatim su se Socijalistima obratili Milka Karać kandidat SPS za pokrajinski parlament i predsednik mladih socijalista južnobačkog okruga Lazar Krajinnović, koji je kandidat za lokalni parlament, ali se nalazi i na listi za parlament Republike Srbije.

Poslednji govornik je bio predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Zoran Mladenović. U svom govoru osvrnuo se na sve ono što je urađeno u našoj opštini u predhodne četiri godine, a potom je akcenat stavio na planove koje Socijalisti imaju i zbog čega traže poverenje građana.

Ovu konvenciju Mladenović je iskoristio i da odgovori na prozivke koje su se tokom kampanje čule od lidera pojednih stranaka. Kompletan njegov govor možete čuti i videti ovde: 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin