Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/47/neemo-rei-sedi-jedanali-emo-rei-odlian-pet/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewNE─ćEMO RE─ćI SEDI JEDAN, ALI ─ćEMO RE─ćI - ODLI─îAN PET!


Rekao je na konvenciji Socijalisti─Źke partije Srbije, Zoran Mladenovi─ç, predsednik OO SPS Srbobran...


U sali pozorištanca, krajem prošle nedelje socijalisti su odr┼żali svoj predizborni skup, na kome su predstavljeni kandidati na listi za odbornike u SO Srbobran, kandidati na listi za pokrajinski i republi─Źki parlament koji se nalaze na listi SPS a naši su Srbobranci.

Na ovoj konvenciji po prvi put prikazan je promo film koji su socijalisti napravili u svetlu predstoje─çih lokalnih izbora, a govorili su, kao gosti, predsednik Vojvo─Ĺanskih Socijalista Dušan Bajatovi─ç i potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Radoslav Strikovi─ç.

U svom govoru Bajatovi─ç je dao odgovor na pitanje, šta je to, odnosno ─Źega se to pove─çao broj od 2000.godine do danas:

Svoj govor Dušan Bajatovi─ç je sa┼żeo tako što je suštinu sveo na tri ta─Źke plana koje su klju─Źne u programu Socijalista za razvoj Vojvodine i Srbije. Podseti─çemo, SPS je Bajatovi─ça, ukoliko osvoje dovoljan broj glasova bira─Źa kandidovao za novog premijera Vojvodine. Evo njegovog govora sa ovog skupa u celosti:

Zatim su se Socijalistima obratili Milka Kara─ç kandidat SPS za pokrajinski parlament i predsednik mladih socijalista ju┼żnoba─Źkog okruga Lazar Krajinnovi─ç, koji je kandidat za lokalni parlament, ali se nalazi i na listi za parlament Republike Srbije.

Poslednji govornik je bio predsednik Opštinskog odbora Socijalisti─Źke partije Srbije Zoran Mladenovi─ç. U svom govoru osvrnuo se na sve ono što je ura─Ĺeno u našoj opštini u predhodne ─Źetiri godine, a potom je akcenat stavio na planove koje Socijalisti imaju i zbog ─Źega tra┼że poverenje gra─Ĺana.

Ovu konvenciju Mladenovi─ç je iskoristio i da odgovori na prozivke koje su se tokom kampanje ─Źule od lidera pojednih stranaka. Kompletan njegov govor mo┼żete ─Źuti i videti ovde:
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign