Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

NAŠ CILJ JE ZAPOŠLJAVANJE 200 RADNIKA!


Kaže se u pismu o namerama, koje je stiglo u našu opštinu, naime u Srbobran, po svemu sudeći stiže S&D TEKSTIL DOO iz Stare Pazove. Danas je tim povodom u kabinetu Neška Čestića, predsednika opštine Srbobran nakon sastanka, održana konferencija za medije...


Ono što smo uspeli da saznamo je da će S&D Tekstil otvoriti proizvodni pogon u Srbobranu, da se primarno bavi proizvodnjom uniformi za rad i htz opreme i da im je cilj otvaranje 200 novih radnih mesta u narednih pet godina.

Medijima se nakon sastanka kome su prisustvovali pored Neška Čestića, predsednika opštine, Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran i Đorđe Džekov, član Opštinskog veća zadužen za privredu i ekologiju, prvi obratio Slobodan Okulić, vlasnik "SD Tekstila":

U nastavku, Okulić je dodao da Srbobran nije prva opština koju su posetili sa željom da investiraju i otvore proizvodni pogon, ali je opština u kojoj su naišli na najbolji prijem i zainteresovanost lokalne samouprave.

U izjavi za medije Neško Čestić je između ostalog rekao da će opština Srbobran 'SD Tekstilu' ponuditi sve ono što smo i ranije nudili, a to znači da ćemo olakšati uslove da započne proizvodnju kod nas, ako bude bilo potrebno pomoći ćemo oko zemljišta, oko infrastrukture ili subvencija za obučavanje radne snage.

- Verujem da u Srbobranu ima mladih ljudi koji su spremni da uče i rade u tekstilnoj industriji, kazao je Čestić.

Konačno novinarima se obratio i Đorđe Džekov koji je iskazao spremnost da ličnim angažmanom bude uključen u realizaciju saradnje naše opštine i investitora iz Stare Pazove. Po njegovinm rečima za prvu ruku ovoj kompaniji će biti ustupljen prostor nekadašnje direkcije Elana, kako bi što pre mogli da otpočnu sa radom, a opština će učini napor da se prostor u prizemlju zgrade koji godinama stoji neiskorišćen privede nameni.

S&D Tekstil je danas uputio javni poziv svima koji žele posao u ovoj firmi da se jave na razgovor. Inače, firma postoji od 1997.godine, a više od 10 godina S&D Tekstil ima proizvodnju vrhunskih odela poznatih po izdržljivosti, komforu i kvalitetnoj izradi. Njihova referentna lista klijenata ukazuje da se radi o ozbiljnoj firmi. Radili su za Gorenje, Milšped, Aman, Henkel, Svarowski, Mercator...

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2016.12.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin