Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NOVAC ZA REKONSTRUKCIJU VODOVODNE MREŽE OBEZBEĐEN!


Dvadeset miliona dinara stiže iz Vlade Pokrajine Vojvodine, a ugovor su danas potpisali Igor Mirović predsednik Vlade AP Vojvodina i Radivoj Paroški predsednik SO Srbobran.


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uručio je danas ugovore u vrednosti od oko 290 miliona dinara predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini koje su dobile bespovratna sredstva za izgradnju i rekonstrukciju vodnih objekata i kanalizacione mreže.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i pokrajinski sekretar za poljoprivredu,vodoprivredu i šumarstvo, Vuk Radojević, koji se kao i Mirović obratio predstavnicima lokalnih samouprava čiji projekti su prihvaćeni na konkursu.

Predsednik vojvođanske Vlade, Igor Mirović je najavio da će budžet za poljoprivredu u Vojvodini za 2017. godinu biti 8 milijardi dinara, što je značajno veće ulaganje nego ranijih godina.

- To pokazuje da smo sposobni da istovremeno obezbedimo više sredstva za poljoprivredu u celoj Vojvodini, da kroz analizu svih rashodnih stavki budžeta uštedimo dovoljno sredstava i da ih usmerimo za one namene koje se tiču razvojnih elemenata naše Pokrajine, jer smo ekonomski razvoj definisali kao naš glavni prioritet, rekao je predsednik Mirović.

Apel lokalnim samoupravama uputio je Vuk Radojević i iskazao očekivanje da u idućoj godini se posebno obrati pažnja na pošumljavanje, jer to je jedan od velikih problema u Vojvodini. Pohvalivši lokalne samouprave, među kojima je i naša, za projekte koji su bili urađeni stručno i kvalitetno, izrazio je žejlu da isto tako naprave se projekti kojima će se definisati problem pošumljenosti i ući u njegovo rešavanje.

Radivoj Paroški, nakon potpisivanja ugovora proveo je kratko vreme u razgovoru sa sekretarom Radojevićem, a za naš portal je kazao:

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2016.12.16

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 45
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen