Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

MARKO ŽDERO - SPORTISTA GODINE!


Sportski savez u utorak će dodeliti godišnje nagrade najuspešnijim sportistima u 2016.godini. Košarkaš KK AKADEMIK, sa brojem 13 na dresu i aktuelni prvak sveta u basketu 3x3, MARKO ŽDERO ove godine jednoglasno je proglašen za najuspešnijeg sportistu u 2016. godini.


Pored Marka, nagrade će dobiti još nekoliko pojedinaca i kllubova, a za najbolji klub proglašen je KONJIČKI KLUB VRANAC. Prestižnu spotstsku nagradu za sveukupan doprinos sportu ove godine poneće MILORAD SUBIĆ, dugogodišnji sportski i košarkaški radnik, utemeljivač ŽKK SRBOBRAN. Za najuspešnijeg trenera plaketu će na svečanosti dodele nagrada primiti Pekalić Ištvan, trener atletskog kluba SRBOBRAN. Sportski savez opštine Srbobran ustanovio je nagradu za poseban doprinos i značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran u oblasti sporta. Nagrada ove godine ide u ruke sestrama Curaković, Jeleni i Ivani, kadetkinjama, košarkašicama KK SRBOBRAN i članicama kadetske reprezentacije Srbije. Nagrada za najbolju školu sporta ove godine pripala je školi fudbala FK SRBOBRAN, a u kategoriji mladih nada za najbolje u 2016.godini proglašeni su, u ženskoj kategoriji ANASTASIJA KNJEŠKO, članica karate kluba SRBOBRAN i u muškoj, Martin Fulajtar, član Udruženja ribolovaca ŠARAN.

Sportski savez opštine Srbobran, kao krovna sportska organizacija u našoj opštini, trenutno okuplja 21 sportsku organizaciju iz dvanaest grana sportova u obe konkurencije, i sa preko 1000 aktivnih sportista predstavlja najmasovnije udruženje u našoj opštini.

Dodela nagrada održaće se u sali bioskopa u utorak 27.12.2016. sa početkom u 18.00 a ulaz je slobodan za sve ljubitelje sporta.

  

Postavio: Administrator dana 2016.12.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 37
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen