Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/506/sat-trakt-ugasio-prvu-tvb92-i-happy-tv/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewSAT TRAKT UGASIO PRVU TV, B92 I HAPPY TV!


Nakon gašenja tri kanala Sport kluba, novo neprijatno iznena─Ĺenje ponovo je stiglo za korisnike kablovske televizije. Lokalni kablovski operater ukinuo je reemitovanje ─Źak tri nacionalna tv kanala...


 U saopštenju Sat-trakta koji je objavljeno na internet stranici te firme navodi se da je „SAT-TRAKT od zastupnika TV kanala PRVA, B92, HAPPY i KOPERNIKUS dobio obaveštenje o drasti─Źnoj promeni uslova za reemitovanje programa navedenih kanala.

- Koristimo priliku da Vas obavestimo da ─Źinimo maksimalne napore kako bismo postigli dogovor kojim bi omogu─çili da navedeni TV kanali ostanu deo naše ponude.

Dalje u ovom kratkom saopštenju se ka┼że:

Novi kanali koje ─çete mo─çi pratiti po─Źev od 26. decembra 2016. godine su:

- History HD
- H2 HD
- CBS Reality
- Comedy Central Extra
- Stingray iConcert HD
- Stingray Brava HD
- Stingray DJazz HD
- Cinemax 1 HD
- Cinemax 2 HD
- GINX TV
- Hram TV
- Srpska Nau─Źna TV
- Klasik TV

Od 26.12. ekran je crn na kanalima gde su se do sada nalazili B92, Prva tv...

Ina─Źe Sat-trakt je svim korisnicima usluga ─Źestitao bo┼żi─çne i novogodišnje praznike i otvorio za slobodno gledanje tri HBO kanala. To ina─Źe rade u vreme novogodišnjih praznika.

Za kraj evo vesti koja se naslanja na predhodnu vest, a prikazana je u odgovaraju─çem televizijskom formatu "Lud, zbunjen, normalan", pa pošto niste u prilici da pratite više ovaj tv format, vest prenosimo integralno:

Kako saznajemo, na osnovu istra┼żivanja Instituta za istra┼żivanje masovnih medija iz Masa─Źusetsa i ankete koju su sproveli u našoj opštini, a kako javlja ugledni internet portal dfgjhfdlgskjsdf.com ─Źak 98.6% korisnika kablovske televizije izrazilo je svoje veliko zadovoljstvo pre svega uvo─Ĺenjem novih kanala kao što su Hram TV, Srpska Nau─Źna TV, Klasik TV, a naro─Źito Stingray DJazz HD i ništa manje zadovoljstvo gašenjem Prve tv, B92 i Happy tv. Samo 1.4% ispitanika rekli su da nemaju ništa protiv gašenja nacionalnih tv kanala u ponudi kablovskog operatera, ali da su ipak o─Źekivali ve─çu ponudu kanala, tu pre svega misle─çi na nacionalne tv kanale iz nerazvijenih afri─Źkih zemalja, jer je o─Źigledno da ta vrsta programa nedostaje. Kako bi se rešio problem sa zanemarljivih 1.4% nezadovoljnih korisnika usluga kablovske televizije na direktnu intervenciju gospodina Izeta Fazlinovi─ça, nad─Źove─Źanske napore ula┼że kako bi se rešio ovaj problem vispreni Samir Fazlinovi─ç, tako da mo┼żemo o─Źekivati pozitivno rešenje u vrlo kratkom roku.

S.N.

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign