Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OVA NAGRADA IMA POSEBNU TEŽINU!


Rekao je Marko Ždero nakon proglašenja za sportistu godine opštine Srbobran, dodajući da je to zato što dolazi od ljudi koje voli i poštuje....


Kako je protekla ovogodišnja dodela godišnjih sportskih nagrada najuspešnijim sportistima, kolektivima i sportskim radnicima u organizaciji Sportskog saveza opštine Srbobran, možda se najbolje vidi na našim fotografijama OVDE, ali ipak ovakav događaj svakako zaslužuje i nešto više pažnje.

Najbolji među najboljima  je Marko Ždero, kapiten i košarkaš KK Akademik, ali i svetski prvak u basketu 3x3. Evo šta je rekao nakon primljene nagrade:

Pre svih, okupljenima na ovoj svečanosti obratio se predsednik opštine Neško Čestić. Mnogo veća sredstva su opredeljena u budžetu opštine za sport i omladinu u narednoj godini i kako je rekao to nije slučajno, jer "ko smo i šta smo najbolje se vidi baš kroz sport, obrazovanje i kulturu". On je najavio za dogodine novo lice hipodroma i stadiona na Vašarištu, čestitajući sportistima na njihovim uspesima i Sportskom savezu što funkcioniše na dobar i kvalitetan način:

U ime dobitnika nagrada govorio je Milorad Subić, predsednik ženskog košarkaškog kluba Srbobran i dobitnik ovogodišnje nagrade za sveukupan doprinos sportu:

Nagrade su najboljima uručili predsednik Sportskog saveza opštine Srbobran, Dragan Jojkić, Opštinski većnik zadužen za sport i omladinu, Todor Šimpraga i predsednik SO Srbobran, Radivoj Paroški.

Nagrade su dobili:

MARKO ŽDERO košarkaš KK AKADEMIK i aktuelni prvak sveta u basketu 3x3,  ove godine jednoglasno je proglašen za najuspešnijeg sportistu u 2016. godini.

KONJIČKI KLUB VRANAC proglašen je za najbolji klub.

MILORAD SUBIĆ, dugogodišnji sportski i košarkaški radnik, utemeljivač ŽKK SRBOBRAN dobio je prestižnu sportsku nagradu za sveukupan doprinos sportu ove godine.

PEKALIĆ IŠTVAN, trener atletskog kluba SRBOBRAN, proglašen je za najuspešnijeg trenera.

JELENA I IVANA CURAKOVIĆ, kadetkinje, košarkašice ŽKK SRBOBRAN i članice kadetske reprezentacije Srbije dobile su nagradu za poseban doprinos i značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran u oblasti sporta.

FK SRBOBRAN  (škola fudbala), dobio je nagradu za najbolju školu sporta ove godine.

ANASTASIJA KNJEŠKO, članica karate kluba SRBOBRAN i  MARTIN FULAJTAR, član Udruženja ribolovaca ŠARAN, proglašeni su za najbolje u kategoriji mladih nada za 2016.godinu.

Po prvi put ove godine Sportski savez uručio je zahvalnice medijima i na taj način iskazao poštovanje prema onome što radimo. Zahvalnice su dobili Radio Srbobran, DK Foto i Srbobran.net.

Srbobran.net se zahvaljuje na počasti koju smo dobili i želimo da kažemo da je ona zaslužena pre svega svim zahvaljujući sportistima i saradnicima našeg portala koji su doprineli da izveštavamo o sportskim događajima, uz posebnu zahvalnost Laslu Parackom, koji je najčešće prisutan na sportskim terenima i njegove novinarske priče su na specifičan način doprinele da naša sportska rubrika bude primećena.

Nakon dodele priređen je koktel.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.12.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 54
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen