Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

IMATE IDEJU ZA POSAO, JAVITE SE!


Bespovratna sredstva u iznosu do 250.000 dinara u vidu opreme neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе preduzetničke delatnosti


Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa lokalnom nevladinom organizacijom ENECA organizuje informativnu kampanju “Pokreni se za posao”.

Program „Pokreni se za posao“ obezbeđuje podršku preduzetnicima u otpočinjanju ili unapređenju sopstvenog poslovanja kroz bespovratne donacije u opremi (u iznosu do 250.000 dinara), obezbeđivanje stručnih i poslovnih obuka i poslovno savetovanje. Osmi ciklus programa „Pokreni se za posao“ оtvоrеn je dо 31. januara 2017. gоdinе. Cilj Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj je da podrži razvoj preduzetništva u Srbobranu i da održavanjem prezentacije ukaže na mogućnosti za pokretanje i unapređenje malih ili porodičnih biznis ideja. Prezentacija programa biće održana u maloj sali Opštine Srbobran  17.01.2017.godine u 15:00h.

Pozivaju se svi zainteresovani građani koji imaju dobre ideje za pokretanje biznisa da dođu i uživo se informišu o programu.

Za dodatne informacije obratite se Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Srbobran na telefon 021 730-020. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin