Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

VELIKI BOŽIĆNI RUČAK NA SALAŠU TATIĆ


Ko je danas bio na Velikom božićnom ručku možete da vidite u našoj galeriji fotografija, a imate takođe priliku da čujete šta su rekli Neško Čestić, domaćin ručka, paroh Draga Trifunović, Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran, Zoran Dudvarski, dr Ilija Gazepov, Đorđe Grujić i Aleksandar Jojkić....


Juče i danas dva ručka u susret Božiću priredio je predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić. Juče su gosti na ručku bili privrednici , poljoprivrednici i novinari, a danas lokalni političari, odbornici i direktori javnih preduzeća i ustanova...

Bila je ovo prilika da se uz postan ručak sumiraju postignjuti rezultati u prošloj godini, ali i da se razgovara o svemu što je planirano za godinu koja je ispred nas.

Domaćin je pozdravio sve prisutne i najavio novinu koja treba da unapredi odnos lokalne samouprave i svih građana, ali pre svega onih koji privređuju:

Domaćin se potrudio da sa svakim gostom podeli nekoliko rečenica i svim pravoslavnim vernicima čestita predstojeći praznik Božić.

Sa Svetlanom Đorđin, odbornicom i predsednicom Udruženja za zaštitu prava životinja BAK u razgovoru neizbežna tema bila je kako što efikasnije u narednom periodu rešavati problem napuštenih životinja.

Reč je potom prepustio parohu turinskiom ocu Dragi Trifunoviću koji je nakon molitve i rekao nekoliko reči pozdravljajući okupljene uoči Božića:

Bila je ovo prilika da za naš portal postavimo nekolicini prisutnih pitanje - kako ocenjuju sa svog stanovišta postignute rezultate u prošloj godini, da li je bila uspešna i kakva očekivanja imaju od naredne godine. Za naš portal govorili su predsednik SO Srbobran, Radivoj Paroški, koji je čestitao u ime lokalne samouprave svim građanima Božić, opštinski većnik zadužen za zdravstvo, dr Ilija Gazepov, zatim Zoran Dudvarski lider GG i član vladajuće koalicije u skupštini, kao i predsednici Saveta MZ Turija i Nadalj, Aleksandar Jojkić i Đorđe Grujić:

 

 

 

 

OVDE možete da vidite galeriju fotografija koja je nastala danas na salašu Tatić

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 87
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen