Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/520/veliki-boini-ruak-na-salau-tati/

Verzija za tampu / To ScreenviewVELIKI BOŽIĆNI RUČAK NA SALAŠU TATIĆ


Ko je danas bio na Velikom božićnom ručku možete da vidite u našoj galeriji fotografija, a imate takođe priliku da čujete šta su rekli Neško Čestić, domaćin ručka, paroh Draga Trifunović, Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran, Zoran Dudvarski, dr Ilija Gazepov, Đorđe Grujić i Aleksandar Jojkić....


Juče i danas dva ručka u susret Božiću priredio je predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić. Juče su gosti na ručku bili privrednici , poljoprivrednici i novinari, a danas lokalni političari, odbornici i direktori javnih preduzeća i ustanova...

Bila je ovo prilika da se uz postan ručak sumiraju postignjuti rezultati u prošloj godini, ali i da se razgovara o svemu što je planirano za godinu koja je ispred nas.

Domaćin je pozdravio sve prisutne i najavio novinu koja treba da unapredi odnos lokalne samouprave i svih građana, ali pre svega onih koji privređuju:

Domaćin se potrudio da sa svakim gostom podeli nekoliko rečenica i svim pravoslavnim vernicima čestita predstojeći praznik Božić.

Sa Svetlanom Đorđin, odbornicom i predsednicom Udruženja za zaštitu prava životinja BAK u razgovoru neizbežna tema bila je kako što efikasnije u narednom periodu rešavati problem napuštenih životinja.

Reč je potom prepustio parohu turinskiom ocu Dragi Trifunoviću koji je nakon molitve i rekao nekoliko reči pozdravljajući okupljene uoči Božića:

Bila je ovo prilika da za naš portal postavimo nekolicini prisutnih pitanje - kako ocenjuju sa svog stanovišta postignute rezultate u prošloj godini, da li je bila uspešna i kakva očekivanja imaju od naredne godine. Za naš portal govorili su predsednik SO Srbobran, Radivoj Paroški, koji je čestitao u ime lokalne samouprave svim građanima Božić, opštinski većnik zadužen za zdravstvo, dr Ilija Gazepov, zatim Zoran Dudvarski lider GG i član vladajuće koalicije u skupštini, kao i predsednici Saveta MZ Turija i Nadalj, Aleksandar Jojkić i Đorđe Grujić:

 

 

 

 

OVDE možete da vidite galeriju fotografija koja je nastala danas na salašu Tatić

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign