Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BOŽIĆ BATA OBRADOVAO DECU NA BEGLUKU!


U organizaciji FK MLADOST RADOST, treću godinu zaredom organizovana je podela božićnih paketića za decu, uz druženje i Božić Batu koji je ove godine bio glavna zvezda i "Kod svaštara" došao u kočijama.


Veliki broj dece okupio se da proslavi Badnji dan, a uprava i navijači FK Mladost radost su se potrudili da raspoloženje bude praznično tako da je obezbeđena muzika i bina.

- Ove godine spremili smo oko 200 paketića. Svako dete koje je došlo na proslavu i ovo naše druženje dobilo je paketić od Božić Bate. Zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi koja nam je finansijski pomogla, ali i svim roditeljima koji su doveli decu na ovu lepu proslavu, rekao je Slobodan Sekulić, igrač i član uprave fudbalskog kluba sa Rajčura i dodao:

- Nadamo se da će ovo druženje prerasti u tradiciju i da ćemo naredne godine okupiti još više dece. Svake godine sve nas je više, lepo se družimo, za najmlađe tu je topao čaj, imamo i kuvano vino za odrasle, tako da svako uz pesmu, igru i topli napitak može da se ugreje, iako je napolju temperatura ispod nule. Paketić od Božić Bate dobilo je svako dete bez obzira na veroispovest i nacionalnost. Kod nas su svi dobrodošli i u tom smislu pokušavamo da budemo pozitivan primer.  

Postavio: Administrator dana 2017.01.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen