Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ULICE PROHODNE, IPAK OPREZ U SAOBRAĆAJU!


Komunalna služba radi na čišćenju kolovoza od snega, u našoj opštini sve ulice su prohodne za saobraćaj, ali zbog niskih temperatura i leda ipak se preporučuje oprez vozačima za volanom...


Ekipe sa vozilima za čišćenje snega započele su posao na uklanjanju snega sa saobraćajnica još u toku noći, saznaje Srbobran.net. Kako nam je rečeno u JKP Graditelj, obezbeđene su dovoljne količine soli, tako da se kolovozi uporedo sa uklanjanjem snega posipaju solju, kako bi se ledeni pokrivač u što većoj meri uklonio i na taj način obezbedila sigurnost učesnika u saobraćaju. Formirana su tri punkta, dva u Srbobranu i jedan u Turiji, vozila za čišćenje snega su i dalje na terenu i kako nam je rečeno u JKP Graditelj, od jutros nije bilo primedbi građana. Očigledno da ovaj put sneg nije zatekao putare u našoj opštini i uglavnom sve ulice su prohodne za saobraćaj.

Iz lokalne samouprave pozivaju građane da počiste sneg sa trotoara ispred svojih kuća, kao i vlasnike lokala da to isto učine.

Srbobran je oduvek bio poznat po dobrim i vrednim domaćinima. Ovo je još jedna prilika da to dokažemo. Zato lopate u ruke i da očistimo svako ispred svoje kuće za početak. 

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2017.01.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin