Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ULICE PROHODNE, IPAK OPREZ U SAOBRAĆAJU!


Komunalna služba radi na čišćenju kolovoza od snega, u našoj opštini sve ulice su prohodne za saobraćaj, ali zbog niskih temperatura i leda ipak se preporučuje oprez vozačima za volanom...


Ekipe sa vozilima za čišćenje snega započele su posao na uklanjanju snega sa saobraćajnica još u toku noći, saznaje Srbobran.net. Kako nam je rečeno u JKP Graditelj, obezbeđene su dovoljne količine soli, tako da se kolovozi uporedo sa uklanjanjem snega posipaju solju, kako bi se ledeni pokrivač u što većoj meri uklonio i na taj način obezbedila sigurnost učesnika u saobraćaju. Formirana su tri punkta, dva u Srbobranu i jedan u Turiji, vozila za čišćenje snega su i dalje na terenu i kako nam je rečeno u JKP Graditelj, od jutros nije bilo primedbi građana. Očigledno da ovaj put sneg nije zatekao putare u našoj opštini i uglavnom sve ulice su prohodne za saobraćaj.

Iz lokalne samouprave pozivaju građane da počiste sneg sa trotoara ispred svojih kuća, kao i vlasnike lokala da to isto učine.

Srbobran je oduvek bio poznat po dobrim i vrednim domaćinima. Ovo je još jedna prilika da to dokažemo. Zato lopate u ruke i da očistimo svako ispred svoje kuće za početak. 

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2017.01.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen