Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/531/ulice-prohodneipak-oprez-u-saobraaju/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewULICE PROHODNE, IPAK OPREZ U SAOBRA─ćAJU!


Komunalna slu┼żba radi na ─Źiš─çenju kolovoza od snega, u našoj opštini sve ulice su prohodne za saobra─çaj, ali zbog niskih temperatura i leda ipak se preporu─Źuje oprez voza─Źima za volanom...


Ekipe sa vozilima za ─Źiš─çenje snega zapo─Źele su posao na uklanjanju snega sa saobra─çajnica još u toku no─çi, saznaje Srbobran.net. Kako nam je re─Źeno u JKP Graditelj, obezbe─Ĺene su dovoljne koli─Źine soli, tako da se kolovozi uporedo sa uklanjanjem snega posipaju solju, kako bi se ledeni pokriva─Ź u što ve─çoj meri uklonio i na taj na─Źin obezbedila sigurnost u─Źesnika u saobra─çaju. Formirana su tri punkta, dva u Srbobranu i jedan u Turiji, vozila za ─Źiš─çenje snega su i dalje na terenu i kako nam je re─Źeno u JKP Graditelj, od jutros nije bilo primedbi gra─Ĺana. O─Źigledno da ovaj put sneg nije zatekao putare u našoj opštini i uglavnom sve ulice su prohodne za saobra─çaj.

Iz lokalne samouprave pozivaju gra─Ĺane da po─Źiste sneg sa trotoara ispred svojih ku─ça, kao i vlasnike lokala da to isto u─Źine.

Srbobran je oduvek bio poznat po dobrim i vrednim doma─çinima. Ovo je još jedna prilika da to doka┼żemo. Zato lopate u ruke i da o─Źistimo svako ispred svoje ku─çe za po─Źetak. 

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign