Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

VEČERAS BAČENO NA GLAVNE SAOBRAĆAJNICE OSAM TONA SOLI


Večeras je zbog pojave leda na putevima, reagovala zimska služba JKP Graditelj". Kako saznajemo od Miloša Jovanovića, koordinatora Zimske službe u večernjim satima počelo je soljenje kolovoza u Srbobranu. So je bačena na glavnim saobraćajnicama i radi se dalje...


Iako put od Srbobrana do Nadaljske raskrsnice nije u nadležnosti JKP Graditelj, zimska služba je reagovala odmah nakon pojave klizišta na putu i bacila so na ovoj deonici.

- Osim ovoga, prošli smo još nekoliko glavnih ulica u Nadalju, rekao nam je Jovanović, a dok smo razgovarali trajao je utovar nove količine soli na kamion kako bi se osolila deonica puta od Srbobtana do Turije kroz Tuk i pored naftnih polja.

- Večeras će biti bačeno osam tona soli sigurno, tako da učinićemo sve što je do nas da što veći broj ulica osposobimo za normalan saobraćaj i kako bi smo na taj način povećali bezbednost u saobraćaju i smanjili mogućnost klizanja vozila, rekao nam je na kraju razgovora Jovanović.

Uz sve pohvale Zimskoj službi JKP Graditelj, koja dok ovo objavljujemo baca so na kolovoze u našoj opštini, ipak preporučujemo maksimalnu opreznost u saobraćaju, jer uslovi puta, naročito u sporednim ulicama to traže od vas ukoliko sedate za volan.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin