Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

VEČERAS BAČENO NA GLAVNE SAOBRAĆAJNICE OSAM TONA SOLI


Večeras je zbog pojave leda na putevima, reagovala zimska služba JKP Graditelj". Kako saznajemo od Miloša Jovanovića, koordinatora Zimske službe u večernjim satima počelo je soljenje kolovoza u Srbobranu. So je bačena na glavnim saobraćajnicama i radi se dalje...


Iako put od Srbobrana do Nadaljske raskrsnice nije u nadležnosti JKP Graditelj, zimska služba je reagovala odmah nakon pojave klizišta na putu i bacila so na ovoj deonici.

- Osim ovoga, prošli smo još nekoliko glavnih ulica u Nadalju, rekao nam je Jovanović, a dok smo razgovarali trajao je utovar nove količine soli na kamion kako bi se osolila deonica puta od Srbobtana do Turije kroz Tuk i pored naftnih polja.

- Večeras će biti bačeno osam tona soli sigurno, tako da učinićemo sve što je do nas da što veći broj ulica osposobimo za normalan saobraćaj i kako bi smo na taj način povećali bezbednost u saobraćaju i smanjili mogućnost klizanja vozila, rekao nam je na kraju razgovora Jovanović.

Uz sve pohvale Zimskoj službi JKP Graditelj, koja dok ovo objavljujemo baca so na kolovoze u našoj opštini, ipak preporučujemo maksimalnu opreznost u saobraćaju, jer uslovi puta, naročito u sporednim ulicama to traže od vas ukoliko sedate za volan.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen