Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/537/veeras-baeno-na-glavne-saobraajnice-osam-tona-soli/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewVE─îERAS BA─îENO NA GLAVNE SAOBRA─ćAJNICE OSAM TONA SOLI


Ve─Źeras je zbog pojave leda na putevima, reagovala zimska slu┼żba JKP Graditelj". Kako saznajemo od Miloša Jovanovi─ça, koordinatora Zimske slu┼żbe u ve─Źernjim satima po─Źelo je soljenje kolovoza u Srbobranu. So je ba─Źena na glavnim saobra─çajnicama i radi se dalje...


Iako put od Srbobrana do Nadaljske raskrsnice nije u nadle┼żnosti JKP Graditelj, zimska slu┼żba je reagovala odmah nakon pojave klizišta na putu i bacila so na ovoj deonici.

- Osim ovoga, prošli smo još nekoliko glavnih ulica u Nadalju, rekao nam je Jovanovi─ç, a dok smo razgovarali trajao je utovar nove koli─Źine soli na kamion kako bi se osolila deonica puta od Srbobtana do Turije kroz Tuk i pored naftnih polja.

- Ve─Źeras ─çe biti ba─Źeno osam tona soli sigurno, tako da u─Źini─çemo sve što je do nas da što ve─çi broj ulica osposobimo za normalan saobra─çaj i kako bi smo na taj na─Źin pove─çali bezbednost u saobra─çaju i smanjili mogu─çnost klizanja vozila, rekao nam je na kraju razgovora Jovanovi─ç.

Uz sve pohvale Zimskoj slu┼żbi JKP Graditelj, koja dok ovo objavljujemo baca so na kolovoze u našoj opštini, ipak preporu─Źujemo maksimalnu opreznost u saobra─çaju, jer uslovi puta, naro─Źito u sporednim ulicama to tra┼że od vas ukoliko sedate za volan.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign