Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Dru┼ítvo

POČELO DRUGO POLUGODIŠTE!


U kabinetu predsednika opštine Srbobran, potpisan ugovor o realizaciji projekta izgradnje de─Źijih igrališta u vrti─çima Bambi, P─Źelica i Crvenkapa...


Zimski raspust za u─Źenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine se i zvani─Źno završio u petak, a u školske klupe ─Ĺaci su ju─Źe seli ponovo.

Prvo polugodište školske 2016/2017 godine kako je utvr─Ĺeno školskim kalendarom Autonomne pokrajine Vojvodine završeno je u petak, 23. decembra kada je po─Źeo zimski raspust koji je trajao tri nedelje.

Naredni odmor koji ─Źeka vojvo─Ĺanske školarce je tek na prole─çe. Mini raspust traja─çe od ─Źetvrtka, 13. do ponedeljka, 17. aprila.

Svim ─Ĺacima ┼żelimo sre─çan po─Źetak drugog polugodišta!

S po─Źetkom drugog polugodišta spomenimo i doga─Ĺaj koji se desio nedavno, a vezan je za donaciju koja je pripala predškolskoj ustanovi RADOST iz Srbobrana, a donator je Fondacija ─Éokovi─ç.

- Na konkursu na kojem smo prošli smo dobili sprave za tri igrališta.Konkretno u vrti─çima Crvenkapa, Bambi i P─Źelica. U ranijem periodu smo obezbedili igrališta u ─Źetiri vrti─ça,tako da nam sad svi vrti─çi imaju lepa i funkcionalna igrališta. Sprave ─çe biti postavljene posle praznika u zavisnosti od vremenskih prilika i temperature, kazala je za naš portal Aleksandra Vrsajkovi─ç, direktorka ove Ustanove.

Novak ─Éokovi─ç fondacija je do kraja godine, kroz 20 projekata u Srbiji, ulo┼żila 700.000 evra u rekonstrukciju i adaptaciju školskih objekata i vrti─ça i nabavku opreme u 20 gradova Srbije, najavila je danas direktorka Fondacije Jelena ─Éokovi─ç.

Ona je na konferenciji za novinare u Sportskom centru Novak istakla da je na konkurs pristiglo više od 1.400 prijava, od ─Źega je odabrano 20 projekata.

To govori o surovoj realnosti da deca u Srbiji rastu i školuju se u veoma lošim uslovima, objasnila je ─Éokovi─ç.

Ugovor o realizaciji projekta potpisali su pored predstavnika Fondacije ─Éokovi─ç, direktorka PU "Radost", Aleksandra Vrsajkovi─ç i u ime lokalne samouprave, predsednik opštine Srbobran, Neško ─îesti─ç.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen