Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PRVI UTISAK JE POZITIVAN!


Rekao je nakon današnjeg sastanka sa članovima Opštinskog odbora SNS, Srđan Kružević novi koordinator SNS za Srbobran.


Danas su u poseti Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Srbobranu bili Damir Zobenica, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i Srđan Kružević, koji je od Miloša Tomića, dosadašnjeg koordinatora stranke za našu opštinu, preuzeo ovu stranačku funkciju.

- Razgovaralo se o stranačkim pitanjima, najviše smo govorili o aktivnostima koje sprovodimo kao stranka u našoj opštini, pokušali smo da predstavimo način na koji održavamo kontakt kako sa članovima, ali i sa građanima koji nisu naši članovi, pa smo se u tom smislu dotakli i aktivnosti u okviru lokalne samouprave, jer Srpska napredna stranka, uvažavajući naše koalicione partnere, ipak ima najveći uticaj i odgovornost za funkcionisanje lokalne samouprave, rekoa je nakon sastanka za naš portal Neško Čestić poverenik SNS za opštinu Srbobran i predsednik opštine.

Naš poziv da prokomentariše današnji sastanak prihvatio je i Srđan Kružević, koji je najavio da će od sada, s obzirom na funkciju koju će obavljati biti češće u Srbobranu:

- Moj zadatak u narednom periodu biće da koordiniram odborom SNS u Srbobranu i praktično, danas je bilo moje predstavljanje. Moj zadatak je da se upoznam sa načinom kako odbor radi, na koji način opština funkcioniše, koja je problematika goruća u Srbobranu. Želim da se upoznam praktično sa Srbobranom i Srbobrancima i da u najboljem interesu građana opštine Srbobran Srpska napredna stranka stane iza odluka koje će doprineti poboljšanju života u opštini.

Sa kakvim utiskom ste napustili sastanak?

- Utisak je korektan i zadovoljan sam onim što sam čuo. Bilo je ovo teorijsko predstavljanje rada Opštinskog odbora. Kako to funkcioniše u praksi ne mogu danas da kažem, ali moja namera je da u periodu koji je ispred nas aktiviram svoje prisustvo ovde i lično se uverim u sve ovo što sam danas čuo. Želim da razgovaram sa ljudima, sa članovima, koalicionim partnerima, praktično da se što bolje upoznam sa čim raspolažemo. Inače, situacija u svim našim odborima je slična. Pripreme za predsedničke izbore su počele i radi se na intenziviranju aktivnosti. Kada nakon 15.februara budemo znali ko je kandidat naše stranke krećemo u predizbornu kampanju, a do tada moramo da se pripremimo, da vidimo koji su to ljudski resursi sa kojima raspolažemo, ko su članovi na koje možemo da računamo tokom kampanje i sve ostalo što ide uz to.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.01.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 84
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen